Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 57 beoordelingen.

30-7-2020 door Harrie:
Het contact voelde vanaf het eerste moment erg vertrouwd en dat is voor ons een eerste vereiste
30-7-2020 door Francisco en Monique :
Frank is een professionele, attente en zeer bekwame adviseur. Onze eerste ontmoeting was door de Corona omstandigheden via ‘teams’, dit verliep prima,. Zelfs in de avonduren zorgde hij er voor dat onze vragen beantwoord werden. Wij zullen ons zonder twijfel weer tot zijn advies wenden mocht dat nodig zijn. Mocht je opzoek zijn naar goed en deskundig advies raden wij zeker aan om bij Frank (Hypotheco) aan te kloppen!
30-7-2020 door CA Snijders:
Frank was héél duidelijk in het begeleiden van de oversluiting van mijn hypotheek. En ondanks mijn leeftijd (70) is alles begrijpelijk en soepel verlopen
4-7-2020 door Michiel:
Marnix heeft mij uitstekend geholpen als mediator toen mijn relatie ten einde was. Hij heeft een persoonlijke benadering en het geeft een goed gevoel dat iemand je kan helpen met de technische termen, rechten en plichten betreffende zo'n situatie. Hierdoor weet je zeker dat wat je afspreekt ook voor beide partijen werkbaar is. Ik zou Marnix zeker aanbevelen als adviseur.
25-6-2020 door Angela:
Fijn aan Marnix is dat hij deskundig is, prettig communiceert en in het belang van de klant denkt. Kortom bij Marnix zit je meer dan goed.
18-6-2020 door Ik Bismarck:
Jeroen is altijd bereikbaar voor vragen enz Voel me erg veilig en waardeer zijn advies en hulp helemaal top
17-6-2020 door Bokma:
Wat een ander niet lukte is met Frank wel gelukt binnen en korte tijd van aanvraag tot offerte. Snelle reactie, goede communicatie, deskundi, accuraat en vriendelijk. Fijn om mee samen te werken en heeft verstand van zaken. Wij zijn blij dat we voor Frank van Hypotheco gekozen hebben en bevelen hem ten zeerste aan.
13-6-2020 door Jan-Willem :
Duidelijke uitleg over het traject en de mogelijkheden
10-6-2020 door MW/KT:
Jeroen is zeer deskundig, accuraat, behulpzaam, legt duidelijk en goed uit. Hij heeft ons prima geholpen bij het oversluiten van de hypotheek. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening.
10-6-2020 door Pruysers:
Goede communicatie en kennis van zaken. Snelle reactie, zeer vriendelijk en prettig om mee samen te werken Een aanrader om je zaken hier te regelen
Bekijk meer...