Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 75 beoordelingen.

29-6-2019 door Jos:
Eindelijk een financieel man die in gewone taal mij kan uitleggen wat verstandig is. Zeer prettig in de samenwerking doch wel vakgericht bezig geweest voor ons . Uiteindelijk samen goede keus gemaakt, het gaat toch om je financiele toekomst. Goede afhandeling en alles naar tevredenheid geregeld, ik vind hem een kanjer. Zeer aan te bevelen als je niet van teveel rompslomp houdt, hij regelt het .
23-5-2019 door Jeroen:
De adviseur heeft pakket samengesteld die goed bij vraag/situatie paste en scherper was dan andere aanbieders. Tijdens in gang zetten van keuze bleek dat er toch op aantal vlakken een mis-match kon ontstaan. De adviseur heeft hierin juist gehandeld en een andere aanbieder gekozen; en alles binnen korte tijd geregeld. Bereikbaarheid, persoonlijk contact en maatwerk zijn speerpunten van de adviseur, daarnaast wordt er niet op klokje gekeken o.i.d. De combinatie met de makelaar) is hierin ons ook goed bevallen om verkoop woning en hypotheek te combineren. Klein aandachtspuntje is misschien kleine details in documentatie. Al met al zijn wij tevreden met advies en kunnen de adviseur aanraden voor wie opzoek is naar financieel advies.
17-5-2019 door M.Schreuder:
Dankzij goede adviezen en vakkundig werken van de adviseur, hebben we onlangs April ‘19 ons eerste huis kunnen kopen. De adviseur stond altijd voor ons klaar en kon makkelijk met onze wisselende diensten schakel. Als het ging om afspraken maken. Een belletje of mailtje om de puntjes op de “i” te zetten gaf ons een zeer vertrouwd gevoel.
6-5-2019 door Kamil en Laura:
Zeer duidelijk en transparant advies. De adviseur geeft helder en duidelijk uitleg. Ook helpt hij je met overige zaken die bij het kopen van een huis aan bod komen.
12-12-2018 door H.P.:
onze nieuwe hypotheek werd na een vrij eerste gesprek vlot geregeld bij de samen gekozen hypotheek verstrekker
11-10-2018 door Anoniem:
Ik beveel dit kantoor voor 100% aan. Zeer Deskundig, denkt mee met de situatie, vriendelijk, neemt alle tijd. ‘Ouderwets’ goede service. Er wordt echt naar het persoon gekeken en de situatie nu en over een aantal jaren. Staat open voor vragen en neemt de uitgebreid de tijd om deze vragen te beantwoorden en alle keuzes toe te lichten. Tevredenheid van de klant staat bij dit kantoor stipt op 1 en zo heb ik het ook ervaren in alle opzichten.
4-10-2018 door Robert:
De adviseur heeft veel moeite gedaan om de juiste hypotheek voor ons te vinden en te krijgen. De adviseur hield ons goed op de hoogte tijdens het hele proces en was steeds voor vragen goed bereikbaar.
4-10-2018 door Arnoud:
Zeer kundig, een aanrader! Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen, we hebben hier een heel kundig advies gekregen. Ook met mijn werk als zelfstandige zijn wij erg goed geholpen. En ik heb hier tevens een goede AO verzekering afgesloten.
19-7-2018 door E. de Borst:
Keurig en correcte advies gekregen over onze hypotheek. De voorwaarden van de hypotheek werden voor ons als consument ook goed uitgelegd. Zo werden voor ons de 'kleine' lettertjes ook helder. Alles werd duidelijk uitgelegd en besproken. Goede afwikkeling en alle afspraken zijn goed nagekomen. Na onze ervaring zijn we zeker van mening dat de adviseur meerwaarde heeft gehad. Zeker een aanrader!
13-6-2018 door Jan Wehkamp:
De adviseur was zeer duidelijk met informatie geven, erg behulpzaam, zeer betrokken. De adviseur gaf goede informatie wat betreft het juiste termijn te kiezen.
Bekijk meer...