Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 68 beoordelingen.

13-2-2019 door MH:
Vriendelijke, professionele en behulpzame adviseur die deskundigheid koppelt aan een realistische kijk op de zaken. Tijdens onze zoektocht naar een woning stond de adviseur altijd voor ons klaar om mee te denken. Prettig contact en snel met reageren op mails of telefoontjes.
25-1-2019 door Eelco Glas:
De adviseur en Vericon hebben ons - vanaf de eerste oriënterende gesprekken aangaande financiële mogelijkheden tot de uiteindelijke aankoop van een huis meer dan een jaar later - over de gehele duur van het aankooptraject uitstekend begeleid. De adviseur was via de mail dan wel telefonisch altijd beschikbaar als we vragen of ideeën hadden. De adviseur heeft ruime ervaring met verschillende geldverstrekkers, levert daardoor advies op maat, en schakelt snel als dat nodig is. Gezien de verleende diensten bovendien een alleszins redelijke prijs. Van harte aanbevolen!
15-1-2019 door Karin :
Wij hebben al het contact als zeer prettig ervaren . Er was altijd tijd en ruimte voor vragen en adviezen . Er werd altijd vlot meegedacht en gereageerd op vragen . Samen kwamen wij tot een goed advies en konden wij een hypotheek afsluiten voor onze nieuwe woning . Voor ons een dikke pluim .
14-1-2019 door Arie en Edith Goedhart , Havelte.:
Deskundig advies. Zeer vriendelijk. Snelle afwerking. Geen loze beloftes.
28-11-2018 door Mark:
Duidelijke en snelle communicatie. Prettige omgang.
20-11-2018 door j:
prettig gesprek en duidelijke uitleg voor de mogelijkheden
12-11-2018 door anoniem:
Heldere en persoonlijke uitleg. Ook is het prettig dat de hypotheekadviseur goed mee heeft gedacht met onze wensen.
27-9-2018 door Y.H:
van begin tot het eind zeer goed geholpen, veel gebeld om uitleg en nooit het idee gehad dat ik teveel was of dat ze me vervelend vonden.
24-9-2018 door Heddy Gritter:
Hypotheek met meerdere aandachtspunten. Goed meegedacht en dienstverlening op maat. Flexibel en betrokken.
20-9-2018 door Martine :
We hebben meerdere gesprekken gehad bij Vericon met de adviseur. Dit waren altijd toegankelijke gesprekken en had het gevoel dat ik al mijn vragen kon stellen. Verder ook goede hulp. Als starters komt er natuurlijk ontzettend veel op je af. Maar door de hulp van de adviseur werd het allemaal een stuk makkelijker.
Bekijk meer...