Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 111 beoordelingen.

11-6-2020 door Gerben en Anita Westerman:
Wij zijn heel goed en fijn geholpen door Richard. Wij zaten in een lastige situatie met onze hypotheek en door zijn hulp hebben we nu een hypotheek wat voor ons goed is. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en we werden iedere keer goed op de hoogte gehouden. Bedankt!
21-5-2020 door Florens en Marieke Landsman:
Het had eigenlijk een 10 moeten zijn. Ze is snel, accuraat en communiceert duidelijk. Ze heeft heel goed haar best voor ons gedaan.
13-5-2020 door MBK:
Zeer goed bevallen, ze denken echt mee en werken aan oplossingen.
13-5-2020 door H & N:
Mirna heeft op basis van onze gegevens een helder beeld geschetst van onze mogelijkheden. Tijdens de onderhandeling mbt onze nieuwe woning konden wij met al onze vragen bij Mirna terecht. Met als resultaat een prachtige nieuwe woning en een passende hypotheek. Wij hebben Mirna ervaren als een enthousiaste deskundige adviseur die toegankelijk is.
28-4-2020 door Arie:
Afspraak altijd prima nagekomen, vriendelijk en attent
22-4-2020 door Drenthe:
In hele proces van orienteren op de huizenmarkt/fin.mogelijkheden tot uiteindelijke definitieve aankoop, zijn we zeer goed geholpen door Andre Vos en Richard Gels. Er zijn wel erg veel dingen waar je aan en over moet denken en die je maar 1,2,3 keer in je leven doet. Fijn dat er dan zulke fijne en goede mensen achter je staan.
Bekijk meer...