Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 195 beoordelingen.

14-1-2019 door Bjorn Antvelink:
De adviseur is een goede hypotheekadviseur. Hij is goed op de hoogte van wet en regelgeving en hij luistert goed naar de wensen van de klant. Vervolgens komt hij met een passend hypotheekvoorstel.
27-12-2018 door Kelly:
Vriendelijk, open, eerlijk. Het is alsof je met een vriend in gesprek gaat die verstand van zaken heeft. Geeft advies maar laat ook ruimte voor eigen inbreng. Begeleiding in het hele proces van aan en verkoopwining! Heel fijn! Zelfs op de kleinste vragen snel antwoord! TOP👍
21-12-2018 door Familie Verwijs:
Op zeer korte termijn alles top geregeld voor onze hypotheek. Korte lijntjes, snelle reactie en heel flexibel. Afspraken thuis, contact in de app, alles om snel en adequaat te handelen. Hele goede service en ik raad dit kantoor bij iedereen aan!
20-12-2018 door Marco&Carina:
Vanaf 1ste ontmoeting met de adviseur en kennismaking met het bedrijf een helder en transparant gevoel bij zowel hypotheekadviseur als de rest van het kantoor. Geeft helder aan wat wel en ook heel duidelijk wat niet haalbaar is, wat wel fijn is en een solide beeld van je financiële situatie geeft. Is zeer goed bereikbaar en zeer snel in het antwoorden en of terugbellen. Geeft het gevoel er goed en direct mee bezig te zijn wat je het gevoel van ontzorgen geeft en dat is wat in onze ogen een hypotheekadviseur hoort te doen...Kortom een aanrader voor mensen die van heldere en duidelijke taal houden die voor de gewone mens ook goed te volgen is.
18-12-2018 door Renzo:
De adviseur is een no-nonsense adviseur die me goed geholpen heeft bij het regelen van de hypotheek en enkele aanverwante zaken. Goed en duidelijk advies gehad van hem, wat me het vertrouwen gaf via hem de hypotheek af te sluiten.
11-12-2018 door Cor :
Uitstekende ontvangen en geholpen, zeer duidelijke uiteenzetting en advisering van de diverse hypotheek vormen en aanbieders
Bekijk meer...