Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 386 beoordelingen.

21-1-2018 door Martijn:
kundig en zeer behulpzaam, en is voor klant op zoek naar de juiste en passende oplossing.
18-1-2018 door Ariette:
Duidelijk en begrijpbaar advies gekregen. Zeer vriendelijk en sociaal persoon. Neemt alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen.
18-1-2018 door E. Cabuk:
De adviseur is duidelijk in wat hij zegt, behulpzaam en vriendelijk.
10-1-2018 door Chris:
Ik werd goed geholpen. De uitleg was goed te begrijpen. Alles werd netjes geregeld. Ben zeer tevreden.
5-1-2018 door Ewout:
De hypotheekadviseur heeft mij vanaf het begin goed geholpen. Voor mij was het de eerste woning en ik wilde graag van alle mogelijkheden op de hoogte gebracht worden. Dit is ook naar tevredenheid gebeurd. Toen de hypotheekofferte bijna was verlopen en de grondoverdracht nog niet had plaatsgevonden heeft de hypotheekadviseur mij geadviseerd om kosteloos én met een nog lagere rente over te stappen naar een andere hypotheekverstrekker. Dit was toen ook binnen twee weken geregeld!
5-1-2018 door Rob en Jenny:
De adviseur heeft ons vanaf het eerste moment (orienterend gesprek in augustus) het gevoel gegeven dat wij op de juiste plek waren. Het contact was persoonlijk en klantgericht. Je eerste huis kopen levert stress op bij zaken waarvan je dat niet verwacht en 123Advies en de adviseur in het bijzonder heeft altijd zijn best gedaan om die stress weg te halen en ons te begeleiden in onze aankoop. Wij twijfelen geen moment om 123Advies aan te raden!
Bekijk meer...