Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 444 beoordelingen.

25-5-2018 door Bert:
Erg prettig gesprek, duidelijke uitleg en transparant
25-5-2018 door Carien:
is als zeer prettig ervaren, geeft duidelijke uitleg in ons specifieke geval alleen maar vol lof
23-5-2018 door WK:
zeer duidelijke uitleg en goede service op een zeer klantvriendelijke wijze advies uitgebracht
16-5-2018 door Vos:
123Advies en de adviseur denken met je mee en probeert het beste voor jouw situatie te vinden, dat was bij andere hypotheekadviseurs heel anders. De adviseur legt alle stappen duidelijk en in simpele taal uit zodat starters zoals wij het goed begrijpen. Communicatie is helder en duidelijk en van elke stap in het hypotheek proces werden we goed op de hoogte gehouden. En als we extra vragen hadden was hij nooit te beroerd om er een uitgebreid en snel antwoord op te geven, zowel via mail, telefoon als face-to-face.
15-5-2018 door Patrick:
Erg vriendelijk geholpen. Duidelijke en rustige uitleg waarbij de voor en nadelen van de verschillende opties uitgelegd zijn en een advies gekregen. De uiteindelijke keuze niet opgedrongen. Top!
11-5-2018 door Vincent:
In het begin hypotheek advies/gesprekken bij een adviseur wat zeer goed ging. Wegens vakantie overgegaan naar een collega, en dit was buitengewoon goed geregeld. Binnen 123advies heeft iedereen kennis van zaken en inzage van dossiers zodat wie dan ook je verder kan helpen. Vaak is even bellen of een mailtje sturen zeer snel en kundig beantwoord. Het advies is eenvoudig uitgelegd en daardoor goed te volgen. Hiermee kan je de juiste keuzes maken voor nu en later. Naast het advies, vinden we dat 123 ook een goede service/after-care geeft. Er worden de juiste onderdelen geregeld, of op verzoek voor je geregeld bij de bank, de notaris, de makelaar of met je belasting aangifte. We raden 123advies zeker aan!
Bekijk meer...