Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 546 beoordelingen.

23-3-2019 door Ellis:
Zeer betrokken en duidelijk. Stond open voor alle vragen.
21-3-2019 door Lonneke:
De adviseur kende ik al ivm het regelen van de hypotheek bij mijn scheiding in 2015. Hij was de enige, die 2 hypotheken tegelijk wilde behandelen. Duidelijk en snel in de communicatie. Prettig persoon. Ook gaf hij aan welke makelaar bij mijn persoonlijkheid zou passen als ik mijn huis zou willen verkopen. En daar heeft hij gelijk in gehad.
19-3-2019 door Faizel en Rashida:
De adviseur is deskundig en persoonlijk hadden wij direct een klik en hij geef heel veel tips , Wij zijn super tevreden met hem .
18-3-2019 door Van veel vragen, naar een volmondige 'JA'!:
Na onze getoonde interesse op het project en de uiteindelijke loting, zijn wij viavia uitgekomen bij 123 Advies. Wij zijn vriendelijke ontvangen door de adviseur. Met hem zijn wij het gesprek aan gegaan omtrent onze hypotheek, onze wensen en onze toekomstvisie. Aangezien dit ons eerste huis is, en tevens een nieuwbouw huis, zaten wij met een hoop vragen. De adviseur heeft uitgebreid de tijd genomen om elke vraag helder uit te leggen. Begreep je het nog niet, geen probleem, dan werd er meer tijd uitgetrokken om het uit te leggen. Door al deze vragen zo te beantwoorden zeggen wij volmondig 'JA' tegen ons nieuwbouwhuis en hypotheek. Bedankt voor al je hulp!
15-3-2019 door B de B:
Bijzonder snelle en proffesionele communicatie. Scherp en duidelijk. Meedenkend.
9-3-2019 door Niek:
Perfecte comminucatie en alles perfect/optijd geregeld.
Bekijk meer...