Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 194 beoordelingen.

4-12-2019 door Anoniem:
Zeer prettig geholpen door een adviseur met uitgebreide kennis. Het advies was duidelijk en er werd rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden en wensen. Verder op alle vragen snel en een onderbouwd antwoord ontvangen wat voor mij belangrijk was.
29-8-2019 door Eduard en Corine:
Ruben heeft ons duidelijke uitleg gegeven over onze hypotheekmogelijkheden. Ook zijn we gedurende het traject van onze hypotheekaanvraag steeds goed op de hoogte gehouden en begeleidt
24-7-2019 door Martijn Mensink:
8 jaar geleden ons eerste huis gekocht en de hypotheek destijds naar uitgebreid onderzoek terechtgekomen bij de adviseur. Nu 8 jaar later wederom een huis gekocht en de keuze om alles financieel te laten regelen door wie anders dan hem. Hij heeft ons voor de 2 maal naar volle tevredenheid geholpen en wij zijn dan ook heel tevreden.
11-7-2019 door Marloes:
De adviseur neemt alle tijd om alles goed en uitgebreid uit te leggen, zoveel tijd als nodig is om goed te begrijpen waar het over gaat. ;-) Hij stelt mogelijkheden voor die voor mijn situatie passend kunnen zijn, maar laat aan mij de keuze om te bepalen wat het beste is. Is flexibel en bereid om buiten werktijden langs te komen.
26-6-2019 door Wouter:
Voor de aankoop van ons eerste huis zijn wij terecht gekomen bij de adviseur van de Hypotheekshop in Ede, waar wij direct in een warm bad terecht kwamen. Na een zeer uitgebreid vrijblijvend advies voelden wij gelijk een goede klik met de adviseur en kozen wij er dan ook direct voor om met hem ons verdere avontuur aan te gaan. Daar de woningmarkt nieuw was voor ons hadden wij een enorme lijst met vragen maar elke vraag werd met evenveel geduld en even uitgebreid beantwoord. Ook telefoontjes tussen de adviesgesprekken door werden direct beantwoord door hem of een van zijn collega's. Ook deze collega's waren ten alle tijden op de hoogte van ons dossier en ook zij konden dan altijd gericht advies geven. Bij de hypotheekshop Ede hebben wij echt het gevoel gekregen er niet alleen voor te staan, het team gaf ons echt een "wij" gevoel. Wij hebben dan ook in samenwerking met de adviseur en zijn collega's in zeer korte tijd met een gerust hart ons eerste huis gekocht.
18-6-2019 door Milo:
Zeer tevreden met de deskundigheid, flexibiliteit, professionaliteit en behulpzaamheid van de adviseur. Dit is de tweede keer dat we via de adviseur een Hypotheek geregeld hebben.
Bekijk meer...