Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 100 beoordelingen.

14-6-2019 door Danny Dings:
De adviseur is een erg behulpzaam persoon, heeft een enorme kennis van het product waar hij over praat. Geen koehandel, maar gewoon duidelijkheid. Mijn echtgenote en ik zijn dan ook bijzonder tevreden over deze eerste kennismaking met AdviesContactGeldrop. Zeker aan te bevelen om naast het internet ook dit bedrijf een advies uit laten brengen.
25-4-2019 door H.A.J. Eijkemans-Spierings:
De adviseur heeft ons een uitstekend advies verstrekt en ons bijgestaan bij de aankoop van onze woning. De documentatie van de aankoop en de overdracht is met zorg gedocumenteerd en aan ons overhandigd. Bijzonder prettig is de persoonlijke aandacht die hij ons gegeven heeft. Daarnaast is de communicatie tussen ons bijzonder prettig verlopen. Wij zouden de adviseur ook zeker aanbevelen als de lezer van deze revieuw een woningaankoop overweegt.
11-4-2019 door Anja:
De adviseur gaf duidelijk aan welke stappen er gezet moesten worden en welke documenten hij daarvoor nodig had. En heeft mij voortreffelijk geholpen om de, voor mij juiste, hypotheekverstrekker te zoeken. Afspraken werden elke keer zo snel mogelijk ingepland, daar had hij ook alle ruimte voor.
11-4-2019 door Dragan:
Zeer tevreden met de dienstverlening van de adviseur! Zeer goede ervaring met de adviseur. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de service is goed. Ook wordt altijd snel en netjes teruggebeld en gemaild als er vragen zijn, zelfs tijdens zijn vakantie indien nodig wat zeker een goede indruk geeft.
7-1-2019 door Ilse:
Goede en duidelijke uitleg. Altijd bereid een stapje extra te zetten en mee te denken wat het beste is voor de klant. Behartigt de belangen van de klant op een prettige manier.
22-10-2018 door M. Franssen:
Op zeer vlotte en meedenkende wijze geholpen door de adviseur. Prettige adviseur. Tweede keer in 3 jaar dat hij ons geholpen heeft!
Bekijk meer...