Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 43 beoordelingen.

22-3-2019 door Peter:
De adviseur is zeer toegankelijk en luistert goed naar je wensen. Hij komt met aanbevelingen met daarbij de juiste toelichting conform jouw wens. Géén gladde praatjes maar gewoon no nonsens in de omgang wat vertrouwen geeft in de samenwerking. Een aanrader!
22-3-2019 door Anoniem:
Voor de tweede keer zaken gedaan met de adviseur van Financieel Advies Centrum Eindhoven. Net als bij de eerste keer was hij zeer duidelijk over wat wel en niet mogelijk was, hoe het allemaal geregeld zou worden en wat de voorwaarden zouden zijn. Nu ging het om een vebouwingshypotheek bovenop een bestaande hypotheek. Ruim voor de verwachte datum had de adviseur het bouwdepot al geregeld en konden we de voorschot nota voor de verbouwing al betalen vanuit het depot. Daar naast lukt het de adviseur elke keer weer om mensen die totaal niets snappen van hypotheken duidelijk uit te leggen hoe het in zijn werk gaat en wat alles inhoud.
22-3-2019 door BdW:
Uitgebreid de mogelijkheden doorgenomen. En alles heel erg duidelijk en begrijpelijk uitgelegd gekregen van de adviseur.
30-7-2018 door anoniem:
Duidelijk advies, netjes alles volgens afspraak. We zouden hem zeker bij anderen aanraden.
27-7-2018 door W.V.G.:
Berekent en belicht alle mogelijkheden. Houdt je steeds goed op de hoogte.
20-7-2018 door Tim:
Hypotheek helemaal gepersonaliseerd opgesteld, in meerdere gesprekken. Duidelijke uitleg met wat de verschillende vormen inhouden en wat deze voor mij en mijn financiële situatie betekenen. Met alle vragen kon ik terecht, niet alleen die rechtstreeks met de hypotheek te maken hebben, maar ook vragen m.b.t. nieuwbouw en andere zaken. En een lekker kopje koffie niet te vergeten.
1-1-2018 door Charles:
Een echte vakman! betrouwbaar - goed advies - duidelijke uitleg - ik ben heel erg tevreden.
1-1-2018 door Stefanie :
Ik ben zeer tevreden met het deskundige advies/begeleiding welke wij hebben mogen genieten bij de aankoop van ons huis. Er wordt de tijd voor je genomen. Alles is tot in de puntjes van ons overgenomen, waarbij we keurig op de hoogte gebracht werden van de ontwikkelingen. Vakmanschap wat met passie wordt uitgevoerd. Chapeau, ik kan het een ieder aanraden.
22-11-2017 door Gerard en Karin :
De adviseur heeft ons meteen een heel vertrouwd en proffesioneel gevoel gegeven dat hij veel voor ons zou kunnen betekenen in de wirwar van het internet als je zelf op zoek gaat naar de beste hypotheek enz En dat is ook zeer gebleken, je denkt dat je veel zelf kunt omdat er veel informatie toegankelijk is maar de adviseur gaf ons steeds stap voor stap een helder advies en heeft vele kosten voor ons bespaart. O.a. Ook uiterste best gedaan om zelfs na het afsluiten van alles nog een goedkopere verzekering af te sluiten dus nazorg werd ongevraagd geleverd Laagdrempelig en heel professioneel altijd direct bereikbaar en direct handelen maakt dat alles snel doorgang vind
1-11-2017 door Robbert en Nika:
Zeer Vakkundig en eerlijk bijgestaan in de aankoop van ons nieuwe huisje en met een goed advies en duidelijke uitleg gezocht naar een passende hypotheek.Ook heeft hij meteen onze verzekeringen aangepast,heel fijn en snel geregeld allemaal!
Bekijk meer...