Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 52 beoordelingen.

29-3-2020 door marco:
heel behulpzaam en staat altijd klaar.je hoeft maar te bellen en hij regelt het voor je
23-3-2020 door Claudia en Harm:
Zeer nauw contact en goede uitleg. Marco is altijd bereikbaar en staat open voor al je vragen. Alle stappen in het proces werden steeds goed uitgelegd. Marco heeft ons zeker in het begintraject met advies over het overgaan tot aankoop van ons nieuwe huis, erg geholpen. Globale berekeningen over de hoogte van een hypotheekbedrag en onderzoek wat voor ons goed bleef voelen, heeft er toe geleid dat wij nu kunnen genieten van een prachtige nieuwe woning.
22-3-2020 door Peter:
Marco is zeer behulpzaam om de best mogelijke oplossing voor ons hypotheekvraagstuk te vinden. Daarbij is niets teveel gevraagd, veel opties worden afgewogen o.b.v. onze wensen. Kortom een kanjer op zijn terrein.
21-3-2020 door Jessica:
Heel vriendelijk ontvangen nam ook echt de tijd voor je. Alles werd goed bekeken wat het beste en uiteraard het goedkoopste pakket was voor ons. Nu nog steeds hoef ik maar te bellen met een vraag en word dan nog steeds zsm geholpen wat voor mij heel belangrijk is en dus niet zo van we hebben klant binnen en bekijk het maar, de tijd die hij destijds nam heeft hij nog steeds voor ons. Dus ik zeg TOP service!!!
21-3-2020 door F. Gijsbertse:
Dag en nacht beschikbaar en gaat meteen aan de slag. Komt ook thuis, maar afspreken op kantoor is ook mogelijk. Kortom: professioneel en deskundig.
28-11-2019 door Anoiem:
Marco is an friendly and knowledgeable financial advisor . He is readily reachable via email or phone. N
27-11-2019 door Alfie Wang:
Macro help me a lot during whole process, he is thinking ahead for customer, the service is excellent. I recommend to choice Marco if you need financial advisor
26-11-2019 door Dick :
Er hebben verschillende gesprekken plaatsgehad gedurende de maanden oktober en november. Marco heeft ons met veel kennis van zaken stap voor stap en met steeds duidelijke uitleg begeleid door het hele traject van de hypotheekaanvraag heen. Wij zijn dus zeer tevreden klanten en bevelen hem graag aan bij iedereen die op financieel- of hypotheekgebied advies nodig heeft.
26-11-2019 door Justin :
Goede en snelle service. Aanrader voor zowel hypotheken als verzekeringen.
22-3-2019 door Peter:
De adviseur is zeer toegankelijk en luistert goed naar je wensen. Hij komt met aanbevelingen met daarbij de juiste toelichting conform jouw wens. Géén gladde praatjes maar gewoon no nonsens in de omgang wat vertrouwen geeft in de samenwerking. Een aanrader!
Bekijk meer...