Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 47 beoordelingen.

28-11-2019 door Anoiem:
Marco is an friendly and knowledgeable financial advisor . He is readily reachable via email or phone. N
27-11-2019 door Alfie Wang:
Macro help me a lot during whole process, he is thinking ahead for customer, the service is excellent. I recommend to choice Marco if you need financial advisor
26-11-2019 door Dick :
Er hebben verschillende gesprekken plaatsgehad gedurende de maanden oktober en november. Marco heeft ons met veel kennis van zaken stap voor stap en met steeds duidelijke uitleg begeleid door het hele traject van de hypotheekaanvraag heen. Wij zijn dus zeer tevreden klanten en bevelen hem graag aan bij iedereen die op financieel- of hypotheekgebied advies nodig heeft.
26-11-2019 door Justin :
Goede en snelle service. Aanrader voor zowel hypotheken als verzekeringen.
22-3-2019 door Peter:
De adviseur is zeer toegankelijk en luistert goed naar je wensen. Hij komt met aanbevelingen met daarbij de juiste toelichting conform jouw wens. Géén gladde praatjes maar gewoon no nonsens in de omgang wat vertrouwen geeft in de samenwerking. Een aanrader!
22-3-2019 door Anoniem:
Voor de tweede keer zaken gedaan met de adviseur van Financieel Advies Centrum Eindhoven. Net als bij de eerste keer was hij zeer duidelijk over wat wel en niet mogelijk was, hoe het allemaal geregeld zou worden en wat de voorwaarden zouden zijn. Nu ging het om een vebouwingshypotheek bovenop een bestaande hypotheek. Ruim voor de verwachte datum had de adviseur het bouwdepot al geregeld en konden we de voorschot nota voor de verbouwing al betalen vanuit het depot. Daar naast lukt het de adviseur elke keer weer om mensen die totaal niets snappen van hypotheken duidelijk uit te leggen hoe het in zijn werk gaat en wat alles inhoud.
22-3-2019 door BdW:
Uitgebreid de mogelijkheden doorgenomen. En alles heel erg duidelijk en begrijpelijk uitgelegd gekregen van de adviseur.
30-7-2018 door anoniem:
Duidelijk advies, netjes alles volgens afspraak. We zouden hem zeker bij anderen aanraden.
27-7-2018 door W.V.G.:
Berekent en belicht alle mogelijkheden. Houdt je steeds goed op de hoogte.
20-7-2018 door Tim:
Hypotheek helemaal gepersonaliseerd opgesteld, in meerdere gesprekken. Duidelijke uitleg met wat de verschillende vormen inhouden en wat deze voor mij en mijn financiële situatie betekenen. Met alle vragen kon ik terecht, niet alleen die rechtstreeks met de hypotheek te maken hebben, maar ook vragen m.b.t. nieuwbouw en andere zaken. En een lekker kopje koffie niet te vergeten.
Bekijk meer...