Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 103 beoordelingen.

18-11-2018 door Wim:
Kennis van zaken, betrokken, betrouwbaar attent en proactief
24-9-2018 door Rob:
De afspraken werden goed nageleefd en alles was zeer helder en duidelijk
4-9-2018 door Fedor van Grondelle :
Eerste gesprek was erg plezierig en leverde meer op dan verwacht
28-8-2018 door C O Sorensen:
Wij vonden de adviseur ontzettend professioneel en was erg blij met de al de hulp wij hebben gekregen om de juiste hypotheek te vinden en kosten te besparen.
23-8-2018 door KP:
Jeroen heeft ons uitstekend geholpen door een maatwerkoplossing te zoeken voor onze hypotheekaanvraag. Hij was continue bereikbaar voor vragen en heeft ons prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de aanvraag. Wijssens heeft ons daarnaast bij het verzekeren van ons huis goed geholpen en was ook daar zeer proactief. Ik kan Jeroen Kniep en Wijssens Financieel Advies van harte aanbevelen voor bemiddeling bij een hypotheekaanvraag en bij verzekeringen.
12-8-2018 door Yvonne:
Deskundig, betrouwbaar, prettig in de omgang en zeer goede dossierkennis. Daarnaast goed bereikbaar en pro-actief in de dienstverlening.
4-8-2018 door Marieke:
Goed geluisterd naar onze wensen, daarna tips gegeven hoe we het volgens hem beter konden aanpakken en uiteindelijk verschillende scenario’s naast elkaar gezet zodat we een gedegen keuze konden maken. Daarbij erg prettig dat de gesprekken thuis plaats konden vinden en de adviseur altijd beschikbaar was voor vragen.
2-8-2018 door wim:
het eerste gesprek en ook de vervolg gesprekken voelde erg prettig en vertrouwd
1-8-2018 door RdV:
Prettige gesprekken, voelde oprecht met ons belang voorop
5-7-2018 door Jan Willem:
Geeft gericht advies, denkt goed mee en is deskundig. Diverse varianten besproken, concreet in uitleg. Rustig, neemt de tijd.
Bekijk meer...