Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 83 beoordelingen.

29-1-2018 door Marcel:
Top adviseur! Professioneel, deskundig en erg vriendelijk. Regelt zaken direct en denkt echt mee! Grote klasse.
18-1-2018 door JvL:
De adviseur is heel duidelijk in zijn uitleg in gewone nederlandse taal die voor iedereen te begrijpen is. Stelt je op je gemak en je kunt alles vragen,niks is teveel Zeer tevreden
20-12-2017 door Zizi Juhász:
Zeer deskundig, altijd correct en snel. Een rots in de branding.
7-12-2017 door M&V:
Adviseur neemt ruim de tijd, beantwoord zelfs op herhaling alle vragen en is goed bereikbaar. Ons dossier werd goed bewaakt, waarbij bij ons zelfs op het laatste moment nog een alternatief aanbod werd voorgelegd. Een aanbod welke net op de markt kwam en voor meer vermogensopbouw zou zorgen. Vertrouwen heb je niet, maar moet je verdienen in deze financiële wereld.
19-10-2017 door JvdS:
Er was meer dan voldoende tijd en aandacht voor maatwerk voor een hypotheek. Er was persoonlijke aandacht en ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Daarnaast was er altijd tijd om tussendoor vragen te beantwoorden of deze antwoorden op te zoeken.
6-10-2017 door Marieke:
Meerdere gesprekken gevoerd met de adviseur. Een fijne gesprekspartner met veel kennis en meedenkend. Reageert snel op mail of terugbel notities.
1-10-2017 door Stefan:
Bij Wijssens Finacieel Advies kreeg ik meteen een goed gevoel door het uitgebreide advies en duidelijke toelichting over de mogelijkheden voor mijn hypotheek. Dit alles wordt samengevat in een financieel rapport waarin je alles wat besproken is nog eens rustig kan bekijken. Ook voor vragen kun je er altijd terecht, ze ontzorgen en geven je een passend advies.
27-9-2017 door Michel & Susanne:
De adviseur heeft ons geweldig geholpen bij het regelen van de hypotheek....gezien het feit wij geen ABC-tje (zoals de adviseur dat zo mooi kan omschrijven) zijn/waren konden wij wel wat hulp gebruiken. Op 8 augustus hebben wij de koopovereenkomst getekend, 30 augustus was de financiering rond, 19 september is het transport geweest. kortom, TOP! Zelfs de verzekering(en) was geregeld! Vanaf ons kennismakingsgesprek was meteen duidelijk & helder wat wij van Wijssens Financieel Advies konden verwachten, als je een vraag hebt krijg je op kort termijn een duidelijk antwoord. Precies dat wat je nodig hebt, tijdens het kopen van een woning wat heel wat spannende momenten met zich mee kan brengen. Bedankt Wijssens Financieel Advies!
12-9-2017 door Pierre:
Goede en deskundige begeleiding en actief initiatief vooraf aan bezoek aan notaris; klasse
31-8-2017 door Jeroen:
De adviseur luistert naar de wensen en legt alles heel duidelijk uit en verteld het allemaal in zeg maar jip en janneke taal. Je mag altijd bellen en zoals hij zegt liever te veel bellen dan 1 keer te weinig. En vooral wat ik heel erg fijn vind is dat hij zich aan zijn afspraken houdt dus als hij belooft te bellen doet hij dat ook.
Bekijk meer...