Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 106 beoordelingen.

17-1-2019 door Willy:
Zeer betrouwbare tussenpersoon zeer kundig ,verstand van zaken en bespreekt alle mogelijkheden die voor de client het beste is.
3-1-2019 door Bob:
Zeer proactief en denkt goed mee als het gaat om de persoonlijke situatie
19-12-2018 door Tojne:
Duidelijk, er is ook meegedacht om er zo een positief mogelijk advies te geven. Er is goed meegedacht wat er voor klant beste vorm is
18-11-2018 door Wim:
Kennis van zaken, betrokken, betrouwbaar attent en proactief
24-9-2018 door Rob:
De afspraken werden goed nageleefd en alles was zeer helder en duidelijk
4-9-2018 door Fedor van Grondelle :
Eerste gesprek was erg plezierig en leverde meer op dan verwacht
28-8-2018 door C O Sorensen:
Wij vonden de adviseur ontzettend professioneel en was erg blij met de al de hulp wij hebben gekregen om de juiste hypotheek te vinden en kosten te besparen.
23-8-2018 door KP:
Jeroen heeft ons uitstekend geholpen door een maatwerkoplossing te zoeken voor onze hypotheekaanvraag. Hij was continue bereikbaar voor vragen en heeft ons prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de aanvraag. Wijssens heeft ons daarnaast bij het verzekeren van ons huis goed geholpen en was ook daar zeer proactief. Ik kan Jeroen Kniep en Wijssens Financieel Advies van harte aanbevelen voor bemiddeling bij een hypotheekaanvraag en bij verzekeringen.
12-8-2018 door Yvonne:
Deskundig, betrouwbaar, prettig in de omgang en zeer goede dossierkennis. Daarnaast goed bereikbaar en pro-actief in de dienstverlening.
4-8-2018 door Marieke:
Goed geluisterd naar onze wensen, daarna tips gegeven hoe we het volgens hem beter konden aanpakken en uiteindelijk verschillende scenario’s naast elkaar gezet zodat we een gedegen keuze konden maken. Daarbij erg prettig dat de gesprekken thuis plaats konden vinden en de adviseur altijd beschikbaar was voor vragen.
Bekijk meer...