Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 98 beoordelingen.

12-8-2018 door Yvonne:
Deskundig, betrouwbaar, prettig in de omgang en zeer goede dossierkennis. Daarnaast goed bereikbaar en pro-actief in de dienstverlening.
4-8-2018 door Marieke:
Goed geluisterd naar onze wensen, daarna tips gegeven hoe we het volgens hem beter konden aanpakken en uiteindelijk verschillende scenario’s naast elkaar gezet zodat we een gedegen keuze konden maken. Daarbij erg prettig dat de gesprekken thuis plaats konden vinden en de adviseur altijd beschikbaar was voor vragen.
2-8-2018 door wim:
het eerste gesprek en ook de vervolg gesprekken voelde erg prettig en vertrouwd
1-8-2018 door RdV:
Prettige gesprekken, voelde oprecht met ons belang voorop
5-7-2018 door Jan Willem:
Geeft gericht advies, denkt goed mee en is deskundig. Diverse varianten besproken, concreet in uitleg. Rustig, neemt de tijd.
29-6-2018 door S. de Laat:
De adviseur neemt alle tijd, legt alles netjes en rustig uit...ook al vraag je het meerdere keren..Als je antwoorden nodig, hebt duurt het niet lang voordat je ze hebt en word er netjes contact opgenomen in zeer korte tijd...Zeer geschikt voor dit werk!!
28-6-2018 door Nathasja:
Goed bereikbaar , prettige gesprekken gehad , heel belangrijk: vaste prijs afgesproken . En voor mij een goede deal afgesproken voor mijn financiering.
27-6-2018 door Paul:
Klantgericht, professioneel advies, mensgericht. Zeer vertrouwd.
2-5-2018 door Ton:
Hij is een rustige en deskundige man, die de tijd neemt om ons alles toe te lichten, zo vaak als gewenst. En dat was in ons geval vaak, aangezien wij zeer weinig kennis van zaken hebben omtrent financiële zaken en hypotheken.
1-5-2018 door Ernst-Jan:
HIj heeft onder grote druk en met veel tussentijdse onzekerheden de hypotheek toch op tijd in orde gekregen. Een geslaagd kunststukje dankzij de inzet van Wijssens advies.
Bekijk meer...