Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 90 beoordelingen.

2-5-2018 door Ton:
Hij is een rustige en deskundige man, die de tijd neemt om ons alles toe te lichten, zo vaak als gewenst. En dat was in ons geval vaak, aangezien wij zeer weinig kennis van zaken hebben omtrent financiële zaken en hypotheken.
1-5-2018 door Ernst-Jan:
HIj heeft onder grote druk en met veel tussentijdse onzekerheden de hypotheek toch op tijd in orde gekregen. Een geslaagd kunststukje dankzij de inzet van Wijssens advies.
9-4-2018 door JJdP:
Snel, accuraat en duidelijk advies ontvangen. Wedden prima service, zoals we gewend zijn van de adviseur.
4-4-2018 door Jorrit Kurvink :
Goed bereikbaar, goed en helder advies, snelle afhandeling en prima tarief.
15-3-2018 door Roel B.:
Voor ons gevoel werd er grondig onderzoek gedaan naar de mogelijkheden in onze financiële situatie in relatie tot het verkrijgen van een hypotheek. Alles werd uiteindelijk mooi en overzichtelijk gedocumenteerd in een rapport. Aan het einde is het gelukt om het huisje te kopen waar we van droomden.
6-3-2018 door Simone:
Professioneel en zeer goed advies gekregen. Duidelijk gesprek en de adviseur kwam zijn afspraken zeer goed na. Mijn hypotheek was zeer snel geregeld. Echt een aanrader!
2-3-2018 door Wiel en Ans:
Deskundig, vriendelijk en klantgericht. Diverse gesprekken gehad, die allemaal goed zijn verlopen. Belangrijke adviezen gekregen, die voor de toekomst van groot belang zijn; zorgen weggenomen en gerustgesteld. Zeer nette benadering. Wij zijn zeer te spreken over de adviseur.
29-1-2018 door Marcel:
Top adviseur! Professioneel, deskundig en erg vriendelijk. Regelt zaken direct en denkt echt mee! Grote klasse.
18-1-2018 door JvL:
De adviseur is heel duidelijk in zijn uitleg in gewone nederlandse taal die voor iedereen te begrijpen is. Stelt je op je gemak en je kunt alles vragen,niks is teveel Zeer tevreden
20-12-2017 door Zizi Juhász:
Zeer deskundig, altijd correct en snel. Een rots in de branding.
Bekijk meer...