Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 150 beoordelingen.

10-7-2020 door Y.Kuypers:
Karel Jan heeft ons uitstekend geholpen met de hypotheekkeuze voor de aankoop van een andere woning. Het is bijzonder prettig samenwerken met Karel Jan. Er was direct een goede klik met hem. Hij is heel deskundig, denkt mee in de financiële mogelijkheden en is pro-actief. Daarnaast is zijn communicatie helder en duidelijk en hij heeft alle geduld om het nog een keer uit te leggen. En wat wij zeer prettig vonden is de actieve communicatie over het proces. We waren altijd op de hoogte van de stappen die gezet moesten worden en wat er van ons verwacht werd. Ik ben super enthousiast over hem. Hij heeft onze financiële wensen omgezet in een veilig en zeker gevoel voor de toekomst.
8-7-2020 door Feravez:
Prima uitleg, want het was glad helder. Ik voelde mij gelijk goed bij ons eerste gesprek.
3-6-2020 door Amir Bercovitz:
Super proactief en professioneel. Ik heb een compleet advies ontvangen voor het oversluiten van mijn hypotheek en ben hierdoor maandelijks honderden Euros goedkoper uit. Ik heb daarnaast ook alle verzekeringen opnieuw via Jeroen afgesloten. Hierdoor ben ik voor dezelfde premies veel beter vezekerd. Ik beveel Jeroen van harte aan!
25-5-2020 door Anneke:
Zeer vriendelijk en begripvol voor mij situatie in Corona tijd
24-4-2020 door Anton:
Jeroen is snel en duidelijk in zijn uitleg. De gehele transactie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij is betrokken voor en na de afwikkeling bij de notaris en dat vonden wij belangrijk.
16-4-2020 door Ronald:
Goed geholpen altijd netjes aan de afspraken gehouden en goed uitgelegd
11-4-2020 door Gerda:
Jeroen is deskundig,vriendelijk,eerlijk en betrouwbaar. Het eerste gesprek verliep net als de volgende erg plezierig. Ook was hij altijd bereikbaar voor vragen per telefoon mail of WhatsApp.Al met al uitstekend geholpen.
6-4-2020 door Cis:
Contact met Jeroen gekregen via een kennis die zeer te spreken was. We hadden bij de eerste kennismaking gelijk vertrouwen in de kennis en kunde van Jeroen. Een adviseur die echt met je meedenkt en zo het beste resultaat voor je behaald in jouw financiële situatie.
20-3-2020 door H en J:
Jeroen is open, eerlijk en wil tot in de puntjes alles goed geregeld hebben.
19-3-2020 door Jerre van Middelkoop:
Snel, duidelijk, prettig zijn eigenlijk de eerste dingen die in me opkomen.
Bekijk meer...