Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 233 reviews.

IvB | Hypotheek
Info De reviewgever heeft aangegeven dat verduurzaming is besproken door de medewerker van het advieskantoor.
12-09-2022  
4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren
Jeroen heeft ons snel en goed geholpen met adviezen, het aanvragen van onze hypotheek en het regelen van aanvullende verzekeringen. We voelden ons volledig ontzorgd en hij is altijd goed te bereiken voor aanvullende vragen!
anoniem | Hypotheek
27-08-2022  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Jeroen heeft ons van duidelijk en uitgebreid advies voorzien nu we onze hypotheek wilden oversluiten. We zijn heel blij hoe soepel de hypotheek aanvraag verliep, het was ons aldoor duidelijk waar we in het process waren en wat er nog van ons verwacht werd.
Claire | Hypotheek
Info De reviewgever heeft aangegeven dat verduurzaming is besproken door de medewerker van het advieskantoor.
25-08-2022  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Jeroen is heeft ons enorm goed geholpen en geadviseerd. Er was altijd ruimte voor vragen en het was makkelijk om even te schakelen via de mail of whatsapp en uiteraard face to face in Utrecht. Altijd goede en heldere uitleg en het gaf ons een geruststellend gevoel dat Jeroen ons hielp. Jeroen is ...
Gumiliza | Hypotheek
Info De reviewgever heeft aangegeven dat verduurzaming is besproken door de medewerker van het advieskantoor.
24-08-2022  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Heel aardig en geduldig. Bedankt Jeroen🙏🏾 Blijf je werk zo goed doen. God zegen je.
PH | Hypotheek
23-08-2022  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Jeroen heeft ons op een fijne manier geholpen met de aankoop van onze woning. Ook als zzp-er zonder 3 jaar jaarcijfers heeft hij ervoor gezorgd dat de bank op tijd akkoord was met onze hypotheekaanvraag.
Ivo | Hypotheek
Info De reviewgever heeft aangegeven dat verduurzaming is besproken door de medewerker van het advieskantoor.
05-08-2022  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Ric en zijn collega’s maken hun naam als adviseur meer dan waar. Ze denken altijd met je mee en een stap vooruit. Ieder denkbaar scenario wordt onder de loupe genomen. Perfecte en correcte service
Corine van den Thillart | Hypotheek
Info De reviewgever heeft aangegeven dat verduurzaming is besproken door de medewerker van het advieskantoor.
02-08-2022  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Karel-jan heeft alles gedaan om onze offerte geldig te houden waardoor wij nu nog profiteren van de lage rente. Daarnaast is hij heel duidelijk in zijn uitleg en advies. Topper!
A&S | Vermogen
29-07-2022  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Fijne samenwerking en communicatie, we konden gedurende het hele proces altijd bij Jeroen terecht met onze vragen. Hij heeft onze financiele situatie nauwkeurig in kaart gebracht en een duidelijk nieuw voorstel voor ons gemaakt. Jeroen denkt op een prettige manier met je mee en schetst verschille...
Bart | Hypotheek
Info De reviewgever heeft aangegeven dat verduurzaming is besproken door de medewerker van het advieskantoor.
28-07-2022  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Heldere gesprek en duidelijke uitleg op een informelesfeer. Als iets niet duidelijk is wordt het nogmaals uitgelegd.
Johan van Basten | Hypotheek
26-06-2022  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
De adviseur heeft mbt de notaris en bank bovenop het dossier gezeten om dit tijdig te regelen. Vakmanschap, betrokken, vastberaden en vriendelijk!
Zelfs na het passeren bij de notaris blijft hij betrokken voor de laatste afwikkelingen.
Bekijk meer...