Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 79 beoordelingen.

19-10-2017 door JvdS:
Er was meer dan voldoende tijd en aandacht voor maatwerk voor een hypotheek. Er was persoonlijke aandacht en ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Daarnaast was er altijd tijd om tussendoor vragen te beantwoorden of deze antwoorden op te zoeken.
6-10-2017 door Marieke:
Meerdere gesprekken gevoerd met de adviseur. Een fijne gesprekspartner met veel kennis en meedenkend. Reageert snel op mail of terugbel notities.
1-10-2017 door Stefan:
Bij Wijssens Finacieel Advies kreeg ik meteen een goed gevoel door het uitgebreide advies en duidelijke toelichting over de mogelijkheden voor mijn hypotheek. Dit alles wordt samengevat in een financieel rapport waarin je alles wat besproken is nog eens rustig kan bekijken. Ook voor vragen kun je er altijd terecht, ze ontzorgen en geven je een passend advies.
27-9-2017 door Michel & Susanne:
De adviseur heeft ons geweldig geholpen bij het regelen van de hypotheek....gezien het feit wij geen ABC-tje (zoals de adviseur dat zo mooi kan omschrijven) zijn/waren konden wij wel wat hulp gebruiken. Op 8 augustus hebben wij de koopovereenkomst getekend, 30 augustus was de financiering rond, 19 september is het transport geweest. kortom, TOP! Zelfs de verzekering(en) was geregeld! Vanaf ons kennismakingsgesprek was meteen duidelijk & helder wat wij van Wijssens Financieel Advies konden verwachten, als je een vraag hebt krijg je op kort termijn een duidelijk antwoord. Precies dat wat je nodig hebt, tijdens het kopen van een woning wat heel wat spannende momenten met zich mee kan brengen. Bedankt Wijssens Financieel Advies!
12-9-2017 door Pierre:
Goede en deskundige begeleiding en actief initiatief vooraf aan bezoek aan notaris; klasse
31-8-2017 door Jeroen:
De adviseur luistert naar de wensen en legt alles heel duidelijk uit en verteld het allemaal in zeg maar jip en janneke taal. Je mag altijd bellen en zoals hij zegt liever te veel bellen dan 1 keer te weinig. En vooral wat ik heel erg fijn vind is dat hij zich aan zijn afspraken houdt dus als hij belooft te bellen doet hij dat ook.
18-8-2017 door EAM topee:
Erg prettige bejegening. Geeft vertrouwen en rust. Fijn dat wij zelf weinig hebben hoeven doen. Alles werd geregeld en is naar tevredenheid afgehandeld.
16-8-2017 door Anoniem:
Elke keer een heel fijn gesprek gehad, heel realistisch de mogelijkheden besproken en er werd alle tijd voor ons genomen. We hebben eerdere gesprekken gehad bij andere hypotheekadviseurs maar daar hadden wij geen goed gevoel, bij de adviseur hebben we direct het vertrouwen gehad dat hij zijn uiterste best voor ons deed om een hypotheek te krijgen en op de beste manier. Wij zouden de adviseur en Wijssens Advies bij iedereen aanraden!
8-8-2017 door Anoniem:
Goede advies op maat en passend bij onze situatie nu en voor in de toekomst. Daarnaast ook altijd goed bereikbaar en snel reagerend.
22-7-2017 door Han:
Heldere uiteenzetting
Bekijk meer...