Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 112 beoordelingen.

17-4-2019 door Daan:
Alle vragen snel een duidelijk antwoord op gehad. Alles is erg goed en professioneel geregeld. Goed bereikbaar, en vriendelijk. Heeft kennis van zaken en regelt alles snel en direct. Heel erg blij geweest met de adviseur.
2-4-2019 door Etienne:
Geweldig geholpen door de adviseur met een hypotheekadvies. Vriendelijk, professioneel, (pro-)actief, prettig in de omgang,hulpvaardig. Stond altijd klaar om vragen te beantwoorden en zaken goed uit te leggen. Een afspraak maken ging altijd zonder problemen, zelfs in een kort tijdsbestek. Zijn heel erg blij met de afgesloten hypotheek.
1-4-2019 door Lesley van den Akker:
Met veel geduld vanuit de hypotheekadviseur zijn wij op een ontzettende kundige manier geholpen. Kosten noch moeite werd gespaard om tot het juiste advies te komen. We zijn vanaf het begin tot het eind op een zeer prettige manier bijgestaan; met volle aandacht en zorgvuldigheid in het advies. Vooral de zorgvuldigheid en het bijstellen wanneer de situatie erom vroeg heeft ervoor gezorgd dat wij het best mogelijke hypotheekpakket hebben gekregen.
28-3-2019 door Dennis van Grondelle:
Heeft adequaat bemiddeld door het gehele proces van accepteren van bod tot tekenen in goede banen te leiden. Beschikt over de juiste tone of voice en kon alle vragen direct of indirect te maken met het proces goed en vlot beantwoorden
25-3-2019 door M. B.:
Ik had op zeer korte termijn een hypotheek nodig. De adviseur heeft alles op alles gezet om de hypotheek op tijd rond te krijgen. De communicatie liep vlot en er werd alle aandacht aan mijn vele vragen gegeven. Een pittige klus geklaard!
19-2-2019 door Frans:
Fijne sfeer. De adviseur vindt het belangrijk te weten wat het profiel van de klant is, bijvoorbeeld risico mijdend. Zeer behulpzaam. Duidelijke uitleg.
17-1-2019 door Willy:
Zeer betrouwbare tussenpersoon zeer kundig ,verstand van zaken en bespreekt alle mogelijkheden die voor de client het beste is.
3-1-2019 door Bob:
Zeer proactief en denkt goed mee als het gaat om de persoonlijke situatie
19-12-2018 door Tojne:
Duidelijk, er is ook meegedacht om er zo een positief mogelijk advies te geven. Er is goed meegedacht wat er voor klant beste vorm is
18-11-2018 door Wim:
Kennis van zaken, betrokken, betrouwbaar attent en proactief
Bekijk meer...