Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 116 beoordelingen.

1-2-2019 door AB :
De recensies kloppen! Kundige adviseur met persoonlijke aandacht. Afspraken zijn snel te maken en worden nagekomen. Adviseur geeft net dat beetje meer waardoor het gewoon een prettige samenwerking is. Aan te bevelen dus!
24-1-2019 door AH en MvH:
Wij bevelen deze adviseur van harte aan! Een man die weet wat communiceren is, geeft duidelijk over en weer de verwachtingen aan en legt alles op een manier uit dat wij het allemaal snappen. Staat altijd open voor vragen en reageert ook in het weekend en 's avonds via app/mail. Je merkt dat hij ook echt geïnteresseerd is in zijn klanten en heeft een aanstekelijk enthousiasme waardoor we direct vanaf de eerste afspraak ons helemaal op onze plek voelden. Echt een topper!!!
24-12-2018 door BdW:
De adviseur legt in duidelijke taal uit wat de verschillende mogelijkheden zijn, reageert snel en prettig. Hij neemt de tijd en komt naar klant toe zonder in de beginfase kosten te berekenen. Zeer aan te bevelen!
24-12-2018 door Cees en Carolien:
Wij zijn super tevreden over Kempenburg Intermediair. Met name de informele benadering en no nonsens insteek met daarbij de hypothecaire kennis van de adviseur was voor ons een perfecte match.Ook zijn inzet en enthhousiasme om tot een goed resultaat te komen zijn tov van andere Hypotheekverstrekkers ongevenaard.Wat ons betreft zullen we zeker reclame maken bij vrienden,familie en kennissen voor deze aanpak van de adviseur.
20-12-2018 door GW:
De adviseur is een zeer gedreven en deskundige adviseur. Prettig en duidelijke uitleg. Binnen twee weken was mijn hypotheek al geregeld. Top!!
6-10-2018 door NS en MW:
Erg tevreden over de diensten. Duidelijk kennismakingsgesprek alvorens we op huizenjacht gingen. Vervolgens bij het aankopen van de woning wederom fijn geholpen. Duidelijk uitleg voor zaken die voor een normale burger anders niet altijd direct te begrijpen zijn. Wij zouden Kempenburg dan ook van harte aanbevelen!!
Bekijk meer...