Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 119 beoordelingen.

8-1-2020 door Rick & Inge:
Wij kunnen Laurens als hypotheekadviseur echt aanraden! Zeer prettig contact, en hij kan ingewikkelde zaken goed uitleggen. Hij heeft ons goed geadviseerd bij biedingen, keek nauwkeurig mee met alle stukken en was zeer goed bereikbaar. En dat allemaal met veel humor en positiviteit!
5-10-2019 door Rick en Anne:
Laurens weet op een prettige manier stof duidelijk te maken waar wij zelf nooit uitgekomen zouden zijn. Met een goede dosis humor worden zaken in Jip en Janneke taal uitgelegd. Wat wij tevens zeer prettig vonden is dat we hem altijd konden bereiken als we vragen hadden, echt top!
19-9-2019 door BG:
Bijzonder vriendelijk, flexibel, communicatief en meedenkend.
1-2-2019 door AB :
De recensies kloppen! Kundige adviseur met persoonlijke aandacht. Afspraken zijn snel te maken en worden nagekomen. Adviseur geeft net dat beetje meer waardoor het gewoon een prettige samenwerking is. Aan te bevelen dus!
24-1-2019 door AH en MvH:
Wij bevelen deze adviseur van harte aan! Een man die weet wat communiceren is, geeft duidelijk over en weer de verwachtingen aan en legt alles op een manier uit dat wij het allemaal snappen. Staat altijd open voor vragen en reageert ook in het weekend en 's avonds via app/mail. Je merkt dat hij ook echt geïnteresseerd is in zijn klanten en heeft een aanstekelijk enthousiasme waardoor we direct vanaf de eerste afspraak ons helemaal op onze plek voelden. Echt een topper!!!
24-12-2018 door BdW:
De adviseur legt in duidelijke taal uit wat de verschillende mogelijkheden zijn, reageert snel en prettig. Hij neemt de tijd en komt naar klant toe zonder in de beginfase kosten te berekenen. Zeer aan te bevelen!
Bekijk meer...