Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 133 beoordelingen.

16-7-2020 door Dick & Charlotte:
Laurens heeft ons op een duidelijke manier geadviseerd en begeleid door het ingewikkelde woud van hypotheekaanvragen en al wat daarbij komt kijken. Informeel maar tegelijkertijd ook professioneel en met kennis van zaken heeft hij samen met ons de financiele situatie bekeken en hebben wij nu de hypotheek die het beste bij ons past. Een aanrader!
8-7-2020 door Ans en Gerard:
Wilt u een onafhankelijk, eerlijk, klantvriendelijk advies, dan kunnen wij u Dhr Laurens van de Ven aanbevelen. Hij is telefonisch altijd bereikbaar, u kunt terecht op zijn kantoor, en als het niet anders kan belt of mailt hij u altijd terug. U kunt op hem rekenen. Hij luistert naar uw wensen en geeft u een goed advies.
13-5-2020 door J.:
Prima. Pro-actief ontzorgd. Duidelijk in welke informatie wanneer nodig is.
9-5-2020 door Eline en Tom:
Laurens is vriendelijk in het contact, denkt actief met je mee en legt op een hele prettige en begrijpelijke manier uit hoe een hypotheek werkt en waar je op moet letten. Verder is hij zorgvuldig in zijn werk en geeft hij duidelijk aan welke documenten nodig zijn en waarom.
20-4-2020 door Jules H:
Prettige man. Denkt goed mee en geeft aanvullend advies waar de gemiddelde consument zijn voordeel uit haalt. Hierdoor zijn het de kosten zeker waard.
19-4-2020 door anoniem:
Laurens werd ons aangeraden door vrienden die al erg tevreden waren. Hij gaf ons echt het gevoel voor óns aan het werk te zijn en dacht met ons mee. Zelfs stappen die hem extra werk opleverden waren geen probleem. Wij raden Kempenburg Intermediair zeker aan!
Bekijk meer...