Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 111 beoordelingen.

6-10-2018 door NS en MW:
Erg tevreden over de diensten. Duidelijk kennismakingsgesprek alvorens we op huizenjacht gingen. Vervolgens bij het aankopen van de woning wederom fijn geholpen. Duidelijk uitleg voor zaken die voor een normale burger anders niet altijd direct te begrijpen zijn. Wij zouden Kempenburg dan ook van harte aanbevelen!!
1-10-2018 door Lotte:
Kort na de verkoop van onze woning vonden we ons nieuwe huis. Bij het eerste oriënterende hypotheekgesprek werd er meteen rekening gehouden met onze wensen en behoeften gelet op de toekomst en onze visie. De keuze in hypotheekmogelijkheden was daarom ook snel gemaakt. Sterker nog we vielen bijna van onze kruk van het prachtige hypotheekbedrag :) De hypotheek was op maat, snel gevonden en de uitleg van de hypotheek werd met zorg duidelijk verwoord. Ook de totale hypotheekbegeleiding was zeer goed. (De hypotheekadviseur haalde er zelfs een fout van de notaris uit!) Kortom een fijn, vertrouwd bedrijf. De adviseur is een zeer betrokken hypotheekadviseur. No-nonsense; gewoon duidelijk en eerlijk. Iemand die hart heeft voor de zaak en de klant en daarom altijd bereikbaar is. Daarom dik verdiend 5 sterren!
28-9-2018 door Jules:
De adviseur heeft ons uitstekend geholpen en heeft ons uitgebreid ingelicht over alle mogelijkheden. Daarnaast was hij altijd bereikbaar voor onze vragen en stond hij altijd voor ons klaar als het nodig was. Naast advies over onze hypotheek hebben we ook veel hulp gehad bij alle andere zaken die gemoeid gaan met het kopen van een huis, zoals advies over de aankoop en de nodige verzekeringen. Wij bevelen Kempenburg Intermediair dan ook aan iedereen aan!
12-8-2018 door Emile:
Kort na het eerste oriënterende gesprek wat betreft onze mogelijkheden voor een hypotheek kregen we een huis op het oog. Naast de super begeleiding voor de hypotheek zijn we ook bij de aankoop erg goed geholpen. De adviseur was snel, duidelijk en erg betrokken. Ook 's avonds en in het weekend was hij te bereiken en geen vraag leek te veel. Het voelde persoonlijk en eerlijk.
15-7-2018 door Eefje:
We zijn erg goed begeleid bij onze eerste hypotheek. Een flexibel totaalpakket voor een scherp tarief.
5-7-2018 door FC:
De adviseur is een gewone vent met twee voeten op de grond.
Bekijk meer...