Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 105 beoordelingen.

13-3-2018 door Gert:
Hypotheek in het verleden afgesloten bij de adviseur; wegens de huidige lage rente wordt de hypotheek overgesloten naar een andere bank. De adviseur heeft alles goed voor ons geregeld.
15-1-2018 door LR:
Eindelijk iemand die zich onderscheidt in tegenstelling tot iedereen die zegt dit te doen. Advies op maat en korte lijnen.
21-12-2017 door Arjan:
De adviseur is een man die in oplossingen denkt en de realiteit goed in de gaten houd. Hij kan zeer snel schakelen en kent zijn klanten. Absoluut een aanrader!
28-11-2017 door Ruud:
Via mijn ouders bij de adviseur van Kempenburg Intermediair terecht gekomen, na het eerste telefoontje erg snel een afspraak kunnen plannen en de eerste dingen kunnen regelen. Het contact was altijd persoonlijk maar zeker ook professioneel, wat erg fijn communiceert. Ik heb nooit het idee gehad dat ik maar een nummertje was, en alles werd op een goede manier uitgelegd en onderbouwd, hier werd echt de tijd voor genomen. Ondanks dat ik zelf maar weinig had gespaard, hebben ze me goed kunnen begeleiden en kan ik nu dan ook vol trots zeggen dat ik een eigen huisje heb. Ik kan Kempenburg Intermediair dan ook alleen maar aanbevelen! Bedankt voor al jou hulp en advies!
17-10-2017 door Stefan :
Via een collega van mij gehoord van Kempenburg Intermediar. De volgende dag meteen gebeld voor een afspraak en een paar dagen laterzat hij al bij mij aan tafel. Door zijn prettige laagdrempelige no nonsense begeleiding van begin tot eind .Ben ik nu trotse eigenaar van een woning.Ook toen het even wat moeilijker werd met een BKR notering ,wist hij het tot een goed eind te brengen. Heel erg bedankt voor je hulp en prettige gesprekken .
29-9-2017 door G van Gestel:
De adviseur komt al jaren bij ons, ook mbt belastingaangifte etc. etc Neemt de tijd voor je, zegt waar het op staat, en legt het allemaal duidelijk uit. Ook nu voor de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij weer direct contact gezocht met de adviseur. En is vandaag alles weer zeer naar tevredenheid afgerond.
Bekijk meer...