Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 116 beoordelingen.

18-2-2019 door daan:
Goed, duidelijk helder gesprek. Daarna was de communicatie niet altijd even vlekkeloos. We miste een beetje de stappen die steeds waren gezet en waar we op aan het wachten waren.
9-2-2019 door Tim:
De hypotheek adviseur was telkens goed op de hoogte van onze situatie en dacht goed mee
8-2-2019 door Joyce:
Wij hadden een aantal gesprekken met verschillende adviseurs en bij de adviseur hadden wij het beste gevoel. Hij was ook goed bekend met het project en was ook aangesloten bij de makelaar die wij hadden. Ik had een zeer prettig gevoel bij hem.
8-2-2019 door Esmiralda :
Vanaf begin goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. Goed advies gegeven en ons heel goed bijgestaan. Het is allemaal gelukt en hebben de hypotheek rond
5-2-2019 door Raymond:
Is vriendelijk en legt alles goed uit tijdens gesprekken. Reageert snel en duidelijk op vragen via mail.
29-1-2019 door MdF:
We hebben een zeer prettig hypotheek offertetraject doorlopen, alles werd ons uit handen genomen en ons werd de beste hypotheek geadviseerd.
15-1-2019 door Eduard:
Je komt voor een advies voor je nieuwe hypotheek. Dat word tot in de puntjes uit gelegd, en is dan zelf voor een leek goed te begrijpen. Je gehele traject een hele fijne omgang.
13-1-2019 door Ave:
Door zeer alert op mijn situatie in te spelen, pro-actief advies uit te brengen en op een realistische wijze te informeren is er steeds sprake geweest van betrouwbaar advies.
5-1-2019 door JV:
Advies en uitleg op maat. Goede en snelle communicatie. Zorgen voor een passende hypotheek bij jou situatie.
16-12-2018 door Christian & Suzanne:
Goede uitgebreide info die ook voor een leek te begrijpen was. Vanaf het begin tot het einde altijd duidelijk geweest en makkelijk bereikbaar.
Bekijk meer...