Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 130 beoordelingen.

24-6-2019 door Kjeld:
Een zeer klantvriendelijk, snel en deskundig team dat voor je klaar staat!. Een heel prettige dienst dat ondanks dit internet tijdperk een must is voor ieder individu dat een hypotheek gaat nemen!
19-6-2019 door anoniem:
De adviseur (maar ook zeker zijn collega) hebben zich echt voor ons uit de naad gewerkt. We werden geheel ontzorgd en er was altijd contact mogelijk. Al met al bleek het een complex vraagstuk en de adviseur heeft ons altijd het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen.
21-5-2019 door Frans:
Geeft helder advies, proactief in het opvolgen van de acties. Het online portal geeft duidelijk overzicht voor het aanleveren van de documenten en alle overige info is op 1 plek te vinden.
19-5-2019 door anoniem:
Snelle service, proffesionele aanpak, klant gericht, meedenken op alle aspecten met de klant.
15-5-2019 door Gerben & Deborah:
Wij zijn tijdens de aankoop van onze eerste woning zeer goed en persoonlijk geholpen door Schulz Financiële Diensten. Zelfs na 20 appjes/mailtjes/telefoontjes per dag van ons werden wij snel en goed geholpen en geadviseerd. Wij zijn ook blij dat wij de keuze hebben gemaakt om onze hypotheek via Schulz Financiële Diensten te laten regelen.
14-5-2019 door Taregh:
Onze hypotheekadviseur heeft onze hypotheekaanvraag tot volle tevredenheid afgewikkeld. Hij beschikt over inzicht, denkt mee en komt zijn afspraken na. Zeer prettige ervaring
7-5-2019 door Jonny:
Zeer deskundig maar niet te stijf ( geintje op zn tijd ) Ook de assistent(en) zijn zeer deskundig en snel met bellen of antwoorden van mails
2-5-2019 door KF:
Snel en adequaat handelen met deskundigheid. Goed bereikbaar.
1-5-2019 door Erwin :
Zeer goed advies en hebben heel snel geschakeld met als resultaat dat de hypotheek heel snel rond was.
1-5-2019 door Ellen:
Fijne, persoonlijke benadering. Communicatie (telefoon, mail, app, gesprekken) heel prettig.
Bekijk meer...