Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 91 beoordelingen.

13-4-2018 door Thea:
Duidelijke uitleg op zaken waar ik vragen over had. Deskundig advies en wanneer ik iets niet begreep had ik gevoel dat hij de tijd nam. Heb een erg tevreden gevoel over gehouden en heb vertrouwen in de adviseur. Ik zal hem, evenals een collega zeker adviseren aan derden. Zij zijn zeer klantvriendelijk!!
7-4-2018 door Patricia:
Tijdens het gehele traject zeer goed en deskundig begeleid. Alles werd goed uitgezocht en besproken wat wel of niet van toepassing was op mijn persoonlijke situatie. Kantoor is zowel telefonisch als per mail zeer goed bereikbaar. Alle ingediende stukken werden direct doorgestuurd en de terugkoppeling was altijd zeer snel. Kortom een zeer prettige ervaring! Aanrader.
19-3-2018 door KG:
Erg fijn gesprek. Alle informatie is op een duidelijke en rustige manier aan ons uitgelegd. Bij het maken van keuzes heeft de adviseur ons van goed advies voorzien.
2-3-2018 door Chris:
Ben enorm goed geholpen. De adviseur heeft goed de tijd genomen voor advies en uitleg. Daarnaast werden de gemaakte afspraken goed opgevolgd. Ook de oprechte interesse en het persoonlijke contact heb ik als prettig ervaren.
26-2-2018 door Hb:
Goed advies en ambassadeur voor onze belangen. Goede communicatie naar alle partijen
2-2-2018 door Keyner:
Correct eerlijk en duidelijk. Al bij binnenkomst word je als klant behandeld. Duidelijke taal geen valse beloftes. Hij reageert gelijk op mails zelfs in de avond. Dit is nou echt een bedrijf wat ik iedereen aan zou raden.
31-1-2018 door Gijs:
Na veel problemen met een andere hypotheekadviseur is de adviseur in de laatste weken in beeld gekomen. Dankzij zijn professionele hulp zijn wij toch nog aan een hypotheek gekomen met de juiste voorwaardes. Hij was goed te bereiken, gaf veel informatie en was duidelijk in zijn communicatie. Wij zijn daarom super tevreden en zouden iedereen hem aanraden.
31-1-2018 door TOP service en persoonlijk ADVIES:
De adviseur heeft ons vanaf het eerst advies gesprek top begeleid en meegedacht in oplossingen en bedenken welke hypotheek het beste bij ons past. We kregen duidelijke en goed uitgelegde antwoorden op al onze vragen. Ook als er nog een vraag was na het gesprek waren de adviseurs ( die ook een top service geeft) goed bereikbaar en werd er snel gereageerd. Ik zal mijn omgeving adviseren om altijd naar de adviseur te gaan als zijn een hypotheek nodig hebben.
23-1-2018 door Aad Wijntjes:
De bemiddeling om een huis voor onze dochter te kopen is heel goed afgehandeld. Ook de mogelijkheden om het huis te financieren, daar is veel aandacht aan besteed met een zeer goede oplossing.
15-1-2018 door Roman:
Vakkundig, met oog en aandacht voor de klant gegeven advies.
Bekijk meer...