Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 82 beoordelingen.

15-1-2018 door Roman:
Vakkundig, met oog en aandacht voor de klant gegeven advies.
4-1-2018 door Henk:
fijne behandeling, goede uitleg bij de diverse mogelijkheden
4-1-2018 door Jan:
De voorlichting was grondig, met onze wensen en mogelijkheden werd heel goed rekening gehouden. De uiteindelijke keuze was goed onderbouwd. Toen op een gegeven moment de randvoorwaarden gewijzigd moesten worden, was dat geen probleem. Klantgericht en professioneel! Wij zijn heel tevreden met het resultaat.
30-12-2017 door Nvdr:
Er wordt goed meegedacht met de wensen die de klant heeft.
28-12-2017 door Pascal :
Goed uitgelegde informatie gesprek en berekeningen. Verschillende mogelijk heden qua hypotheek en deze worden goed uitgelegd. Vriendelijk en toont interesse
21-12-2017 door Kim:
De adviseurs leggen alles in een duidelijk en vooral begrijpbaar uit en nemen de tijd zodat iedereen het begrijpt. Ook word zeer en snel gereageerd op je email. En word er een hypotheek gezocht die beste bij je past. Ik raad iedereen aan om hier naar toe te gaan
20-12-2017 door Dirk Hartland:
Heel goed advies, zoekt veel voor je uit, duidelijke uitleg! Prettige gesprekken met de adviseur. Buiten dat, de adviseur is ook zeer sympathiek.
19-12-2017 door P Meijer:
Een goed en duidelijk gesprek,met een meedenkende adviseur. En een goede afhandeling Dus tevreden.
18-12-2017 door Niels:
In een eerdere review waren er een aantal punten omtrent de communicatie die niet optimaal waren in ons traject. Hierna nog contact gehad met de adviseur en dit is keurig uitgesproken. Hierdoor, achteraf een positievere ervaring!
15-12-2017 door po:
hij heeft ons een hoop werk uit handen genomen wij hebben niet de expertise om het allemaal uit te zoeken
Bekijk meer...