Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 25 beoordelingen.

8-2-2019 door Jopie:
De adviseur heeft ons geweldig geholpen met het verkrijgen van een hypotheek. Zij heeft ook haar uiterste best gedaan om de goedkoopste hypotheekverstrekker binnen te halen.
5-2-2019 door Michiel :
prima hulp toe en voor lichting,
5-2-2019 door Frank en Ilona :
In het web van hypotheken en bijbehorende rekensommen zijn wij blij dat de adviseur alles voor ons heeft uitgezocht en uitgerekend.. Alleen had ons dit zeker niet gelukt.. In de avond uren kon er ook afgesproken wat als zeer welkom is ervaren
7-11-2018 door heer Puleski :
Ze hebben goed werk verricht met alle vormen van hypotheek uitleg . Alles wat er bij komt kijken.. Ook de voor en nadelen benoemen. Waardoor ik een gedegen keuze kon maken. Dit komt ook mede doordat ik de adviseur al jaren ken Maw woorden ; ze hebben me heel goed geholpen.
12-10-2018 door heer en mevrouw Grimminck :
Heeft alle financiële zaken uit handen genomen tijdens een stressvolle periode. Is heel erg betrouwbaar en geeft duidelijke uitleg. Konden ook daarna nog met alle vragen die we hadden bij haar terecht. Wij vonden de adviseur onmisbaar!
11-10-2018 door Etienne en Sandy:
De adviseur geeft in het eerste gesprek duidelijk aan wat je kan verwachten wanneer je een hypotheek afsluit waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Haar uitleg is duidelijk zodat je de hypotheekmaterie ook echt snapt. Ze staat altijd voor je klaar en denkt op alle fronten met je mee. Er komt veel op je pad wanneer je een woning koopt en verkoopt en zij heeft het een stuk makkelijker gemaakt! Zij biedt dat stuk extra service en persoonlijke aandacht waar het bij veel hypotheekadviseurs aan ontbreekt.
Bekijk meer...