Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 22 beoordelingen.

7-11-2018 door heer Puleski :
Ze hebben goed werk verricht met alle vormen van hypotheek uitleg . Alles wat er bij komt kijken.. Ook de voor en nadelen benoemen. Waardoor ik een gedegen keuze kon maken. Dit komt ook mede doordat ik de adviseur al jaren ken Maw woorden ; ze hebben me heel goed geholpen.
12-10-2018 door heer en mevrouw Grimminck :
Heeft alle financiële zaken uit handen genomen tijdens een stressvolle periode. Is heel erg betrouwbaar en geeft duidelijke uitleg. Konden ook daarna nog met alle vragen die we hadden bij haar terecht. Wij vonden de adviseur onmisbaar!
11-10-2018 door Etienne en Sandy:
De adviseur geeft in het eerste gesprek duidelijk aan wat je kan verwachten wanneer je een hypotheek afsluit waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Haar uitleg is duidelijk zodat je de hypotheekmaterie ook echt snapt. Ze staat altijd voor je klaar en denkt op alle fronten met je mee. Er komt veel op je pad wanneer je een woning koopt en verkoopt en zij heeft het een stuk makkelijker gemaakt! Zij biedt dat stuk extra service en persoonlijke aandacht waar het bij veel hypotheekadviseurs aan ontbreekt.
8-10-2018 door heer Timmermans en mevrouw Fresen:
Accuraat, betrokken en een heldere uitleg over onze moagelijkheden
21-9-2018 door Serlo en Joyce :
De adviseur is erg duidelijk, en vind het niet erg om dingen nogmaals uit te leggen wanneer het niet duidelijk is. Verder dacht ze goed met ons mee, zodat onze hypotheek zoveel mogelijk aan onze wensen voldoet.
20-9-2018 door Arno en Saan :
Heel nette service. Vooral fijn dat zii steeds snel reageerde, beide kanten op. Heel persoonlijk.
Bekijk meer...