Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 34 beoordelingen.

3-12-2018 door Maikel:
Wij hebben eerst een prettig oriënterend gesprek gehad, en hierna heeft hij de oversluiting van onze hypotheek goed en deskundig begeleid met als doel lagere rente dit heeft hij in heldere taal uitgelegd. En je weet vooraf welke kosten je kunt verwachtten.
8-10-2018 door ok:
Ik heb al heel wat hypotheek adviseurs gehad in mijn leven, maar ROVENZO zit bij de top qua kwaliteit en prijsstelling
10-9-2018 door Sietse:
Het hypotheekadvies was helder en de communicatie verliep prettig. Ik waardeerde het ook dat de adviseur goed bereikbaar was en elke keer snel informatie kon geven op de momenten dat dat belangrijk was.
27-8-2018 door Menna:
De adviseur is zeer toegewijd, buitengewoon precies en heeft alles tot op de komma voor ons geregeld. Daarbij heeft hij naar het héle plaatje gekeken om tot een goed advies te komen: dus hypotheek icm onze situatie, de toekomst en de rest van de financiën, pensioenen. Op aandringen van de makelaar hebben we via haar kantoor advies gekregen van hun goed aangeschreven hypotheekadviseur, maar dat bevestigde alleen maar het gedegen advies van de adviseur.
24-8-2018 door Rob Dekker:
Duidelijke afspraken en helder advies. Geen extra kosten achteraf,maar
7-8-2018 door Romy:
Wij hebben een super goede ervaring met ROVENZO. De adviseur denkt met je mee, geeft heldere uitleg en verzorgt het adviesrapport tot in de puntjes. Als wij weer advies nodig hebben, komen we zeker terug!
Bekijk meer...