Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 45 beoordelingen.

26-8-2019 door R. van den Berg:
Onze hypotheekadviseur (E. van der Ven) is zeer gedreven in zijn vak door zijn vele jaren ervaring. Wij voelde ons gelijk op ons gemak en nam voor elke vraag de tijd om alles zorgvuldig uit te leggen. Hij heeft ons van begin tot eind goed geholpen en is gemakkelijk en snel te bereiken. Beantwoordde snel onze vragen en geeft duidelijk aan wat onze acties zijn bij het aanvragen van een hypotheek. Zijn adviezen zijn onderbouwd, waardoor het gehele proses vertrouwd en gemakkelijk heeft aangevoeld.
6-7-2019 door Martijn en Linda:
Heel fijne samenwerking. Zeer betrokken en vriendelijke adviseur die tot in detail uitzoekt welke aanbieder het beste aanbod voor je heeft. Dit kan hij doen door zeer uitgebreid bij al je wensen voor nu maar ook de verder toekomst stil te staan. Ingewikkelde materie legt hij keer op keer goed uit. Goed bereikbaar, ook mogelijkheid om buiten kantoortijden af te spreken eventueel ook via videobellen. Allemaal voor een zeer scherpe prijs.
4-6-2019 door Martijn Zeeman:
De adviseur heeft mij super geholpen aan een hypotheek tevens heeft hij een uitgebreid advies gegeven wat betreft aanvullende verzekeringen .
4-6-2019 door Marjon van Eersel:
Veel aandacht, geduld en tips. Prettige adviseur met oog voor detail en goede aanwijzingen.
27-3-2019 door Niek:
Een prettige rustige man. Duidelijk in zijn uitleg.
20-3-2019 door Marion:
De adviseur is terzake kundig, accuraat, snel en vriendelijk. Hij heeft voor ons een heel aantal financieringsscenario's doorgerekend en toegelicht, waardoor we een goed onderbouwde keuze konden maken. Er werd duidelijk aangegeven welke documenten wij aan moesten leveren, afhandeling van allerlei formaliteiten was snel en goed.
Bekijk meer...