Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 25 beoordelingen.

16-5-2018 door Iris:
Als jonge dame op een oververhitte woningmarkt, merkte ik dat niet iedereen mij serieus nam. Bij de adviseur kreeg ik het gevoel dat alles wel haalbaar was. Door zijn oprechte interesse en het persoonlijke contact (zelfs buiten kantoor uren) had ik er vertrouwen in. Zelfs toen de banken erg moeilijk deden en naar de meest onmogelijke documenten vroegen, bleef de adviseur positief en gaf mij het vertrouwen dat het goed zou komen. De documenten waren iedere keer netjes op orde en ook het financiële plan gaf mij een goed en volledig overzicht van de risico's. Zelfs nu ik al een aantal maanden in de woning woon kan ik nog steeds met vragen bij de adviseur terecht, voor het wijzigen van een verzekering wanneer mijn situatie opeens veranderd en zelfs voor een klus tip.
13-5-2018 door Peter:
Uitstekend en helder advies. Goede communicatie. Prima procesbewaking. Prettig contact.
16-4-2018 door anoniem:
Geeft heldere uitleg, communiceert regelmatig over de gang van zaken, geeft duidelijk aan wat er nog moet gebeuren en waarom.
12-2-2018 door Gerard:
Uitstekend en accuraat, bovendien prettig in de omgang!
5-2-2018 door Stefan en Charmaine:
Alle informatie wordt duidelijk uitgelegd tot dat je het begrijpt. Daarnaast neemt hij de tijd voor je en is de sfeer informeel, wat wij erg prettig hebben ervaren. De adviseur is flexibel en goed bereikbaar wat voor het kopen van je eerste huis fijn is. Al met al een fijne hypotheekadviseur waar wij in de toekomst zeker nog een keer terug gaan komen.
2-1-2018 door Gert-Jan:
Voor de aankoop van onze woning heeft de adviseur ons op prettige wijze met woord en daad geadviseerd voor onze hypotheek en aanvullende verzekeringen. Het was prettig en snel schakelen met de adviseur, wat heeft geleid tot een hypotheek die goed bij onze wensen past. We hebben dan ook met veel vertrouwen in een goede afronding, het proces doorlopen voor het op tijd verkrijgen van een hypotheek.
Bekijk meer...