Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 41 beoordelingen.

27-3-2019 door Niek:
Een prettige rustige man. Duidelijk in zijn uitleg.
20-3-2019 door Marion:
De adviseur is terzake kundig, accuraat, snel en vriendelijk. Hij heeft voor ons een heel aantal financieringsscenario's doorgerekend en toegelicht, waardoor we een goed onderbouwde keuze konden maken. Er werd duidelijk aangegeven welke documenten wij aan moesten leveren, afhandeling van allerlei formaliteiten was snel en goed.
21-2-2019 door Adriaan:
Ik had een huis gezien en ik wilde snel handelen. Dus ik had een hypotheek adviseur nodig die snel kon schakelen en snel met financieringsvoorstellen kwam. Omdat ik zelf in Houten woon ben ik terecht gekomen bij de adviseur van Rovenzo. Hij kon dezelfde week nog op vrijdagmiddag (eigenlijk al na kantooruren) een afspraak met mij maken. Dat werd natuurlijk zeer gewaardeerd. Ik had mn eigen papieren ook goed op orde zodat ik gelijk een bod kon uitbrengen op ons huis. Verder verloop van de hypotheek was zo ontzettend snel en goed geregeld. Zeer tevreden!
20-2-2019 door Nelleke:
De adviseur heeft ons prima begeleid in het oversluiten van onze hypotheek en heeft er alles aan gedaan om voor onze situatie de best passende hypotheek te vinden. Heel fijn was ook het complete rapport wat we ontvingen met hierin alles tot in detail uitgewerkt, mooi overzichtelijk. Het contact met de adviseur heb ik als zeer prettig ervaren en als er vragen waren werd er snel gereageerd.
20-1-2019 door FR:
veel aandacht voor de zaak. Komt afspraken na en heeft humor.
14-1-2019 door Rikki:
Alle vragen worden goed beantwoord. Prettig in de omgang. Adviseur luistert goed naar de wens van de klant.
Bekijk meer...