Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 49 beoordelingen.

12-12-2019 door Ria en Willem:
In zowel het orientatiegesprek als het hele hypotheek oversluitproces uitermate prettig geholpen door Egbert. Kan hem bij een ieder aanbevelen.
8-11-2019 door Tom:
Heldere service en goed bereikbaar. Neemt de tijd voor zijn klanten en schroomt niet op een duidelijke manier uitleg te geven. Tussentijds en naderhand een uitgebreid adviesrapport ontvangen wat de luxe biedt om alles op eigen gelegenheid nog eens na te lezen.
1-10-2019 door GR:
Een zeer deskundig adviseur die ook nog eens klantgericht en oprecht betrokken is. Ik wens iedereen zo'n fijne adviseur toe!
30-9-2019 door Debbie:
Egbert van Rovenzo was snel, behulpzaam en helder.
26-8-2019 door R. van den Berg:
Onze hypotheekadviseur (E. van der Ven) is zeer gedreven in zijn vak door zijn vele jaren ervaring. Wij voelde ons gelijk op ons gemak en nam voor elke vraag de tijd om alles zorgvuldig uit te leggen. Hij heeft ons van begin tot eind goed geholpen en is gemakkelijk en snel te bereiken. Beantwoordde snel onze vragen en geeft duidelijk aan wat onze acties zijn bij het aanvragen van een hypotheek. Zijn adviezen zijn onderbouwd, waardoor het gehele proses vertrouwd en gemakkelijk heeft aangevoeld.
6-7-2019 door Martijn en Linda:
Heel fijne samenwerking. Zeer betrokken en vriendelijke adviseur die tot in detail uitzoekt welke aanbieder het beste aanbod voor je heeft. Dit kan hij doen door zeer uitgebreid bij al je wensen voor nu maar ook de verder toekomst stil te staan. Ingewikkelde materie legt hij keer op keer goed uit. Goed bereikbaar, ook mogelijkheid om buiten kantoortijden af te spreken eventueel ook via videobellen. Allemaal voor een zeer scherpe prijs.
Bekijk meer...