Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 56 beoordelingen.

20-7-2020 door Max:
Na het bezoeken van meerdere afhankelijke en onafhankelijke hypotheekadviseurs ben ik bij Rovenzo terecht gekomen. Ik was op zoek naar een hypotheekadviseur die een goed persoonlijk hypotheekadvies geeft, punctueel is en zekerheid biedt. Na het oriëntatiegesprek was het meteen duidelijk dat Egbert de beste keuze was, en het hele proces is daarna vlot verlopen.
8-6-2020 door René Speksnijder:
Het eerste oriënterende gesprek was al begin februari. Het uiteindelijke finale akkoord van de hypotheekverstrekker eind mei. Daartussen zat een lange periode waarin Egbert van der Ven ons steeds deskundig professioneel terzijde heeft gestaan en ervoor gezorgd heeft dat we uiteindelijk een passende financiering met uitstekende voorwaarden hebben gekregen. Hoewel het o.a. door Corona een spannende periode was, hebben we mede door de inzet van Egbert steeds het gevoel behouden dat het goed zou komen. Dat vertrouwen bleek volledig terecht. Ik kan Rovenzo dan ook van harte aanbevelen!
14-5-2020 door Lotte & Tim:
Top adviseur. Het is ons eerste huis, we wisten weinig over hypotheken of wat we aan financiële producten of diensten moesten nemen. Egbert van Rovenzo heeft niet alleen voor ons de beeste producten en diensten uitgekozen, maar ons ook uitgelegd waarom dit de beste oplossing voor ons is en hoe we hier nog aanpassingen in kunnen maken. Naast natuurlijk de hypotheek, heeft Egbert ons ook geholpen met de notaris, de taxatie, de verzekeringen en onze 100 vragen, erg prettig! Het meest prettige voordeel van Rovenzo is dat wij ons geen zorgen meer hoefde te maken over het hele proces. Egbert heeft alles geregeld, zorgde dat wij op tijd in actie kwamen, de juiste stappen gezet werden en wij zelfs gerustgesteld werden als we even niet meer wisten hoe het allemaal werkt. Dit werkt ontspannend in deze tijd! Dank!
10-5-2020 door Michiel:
We hebben goed met Egbert samengewerkt om een passende hypotheek te realiseren. Hij denkt mee, komt met ideeën en is bereid zaken voor je uit te zoeken. Doordat de situatie een aantal keren is veranderd moesten we wat zaken aanpassen. Egbert denkt in deze situaties mee en dit geeft de rust en zekerheid dat het op een goede manier geregeld word.
6-5-2020 door Daniëlle:
Uitermate kundige en vriendelijke adviseur. Egbert heeft ons duidelijk en met veel geduld begeleid bij een spannende stap in ons leven.
10-4-2020 door Martin:
Egbert luister zeer goed naar de wensen van de klant en doet er alles aan voor het beste resultaat.
Bekijk meer...