Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 22 beoordelingen.

12-2-2018 door Gerard:
Uitstekend en accuraat, bovendien prettig in de omgang!
5-2-2018 door Stefan en Charmaine:
Alle informatie wordt duidelijk uitgelegd tot dat je het begrijpt. Daarnaast neemt hij de tijd voor je en is de sfeer informeel, wat wij erg prettig hebben ervaren. De adviseur is flexibel en goed bereikbaar wat voor het kopen van je eerste huis fijn is. Al met al een fijne hypotheekadviseur waar wij in de toekomst zeker nog een keer terug gaan komen.
2-1-2018 door Gert-Jan:
Voor de aankoop van onze woning heeft de adviseur ons op prettige wijze met woord en daad geadviseerd voor onze hypotheek en aanvullende verzekeringen. Het was prettig en snel schakelen met de adviseur, wat heeft geleid tot een hypotheek die goed bij onze wensen past. We hebben dan ook met veel vertrouwen in een goede afronding, het proces doorlopen voor het op tijd verkrijgen van een hypotheek.
14-12-2017 door M. Jansen:
Ik heb de adviseur als een zeer goede adviseur ervaren. Ter achtergrond reeds in februari 2017 hadden wij ons eerste oriëntatie gesprek omdat we speelde met de gedachte van de verkoop van ons huis. De adviseur heeft na afloop van dit gesprek alles zeer goed financieel op een rijtje gezet voor ons. Snel daarna werden wij onverwacht ingeloot voor een nieuwbouwproject. Toen kwam alles in een stroomversnelling, huis verkocht, tekenen voor het nieuwe huis, een nieuwe financieringsopzet en de aanvraag voor de hypotheek. Al met een al een bewerkelijk traject omdat wij ook een overbruggingshypotheek nodig hadden. De adviseur heeft ons daarin zeer goed begeleid. Ook in de keuzes die wij moesten maken; doorzetten bankspaarproduct of niet, welke rentevasteperiode moeten we nemen, welke hypotheekverstrekker heeft de beste voorwaarde (tip; kijk ook naar hypotheekverstrekkers waarbij je automatisch kunt doorstromen naar lagere tariefklassen). De adviseur denk daar allemaal over na.
31-10-2017 door Familie Krijthe:
De adviseur geeft heldere uitleg en degelijk advies. Bovendien is hij als persoon erg prettig.
31-10-2017 door Andrea:
Er wordt met je meegedacht. De adviseur is flexibel en krijgt ook in korte tijd veel voor elkaar. We zijn op financieel gebied echt een stuk wijzer geworden dankzij zijn tips en adviezen en hebben een hypotheek die onze verwachtingen overtreft.
Bekijk meer...