Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 102 beoordelingen.

31-3-2019 door L.F:
Het advies van de adviseur was helder en duidelijk en het contact zeer prettig.
31-3-2019 door UA:
Dankzij de adviseur in korte tijd een Hypotheek voor mijn eerste Koophuis geregeld. Vakkundige uitleg. Zeer goede communicatie tijdens alle stappen van het proces.
27-3-2019 door J. Dekker:
Uitstekende begeleiding gehad in het verkrijgen van een hypotheek. Als je voor de adviseur gaat krijg je een zeer toegankelijke adviseur die helder communiceert, duidelijk advies geeft en heel belangrijk: snel handelt.De adviseur zit er boven op! Alle benodigde documentatie is ver van te voren voorbereid en in orde gemaakt zodat de hypotheekaanvraag snel en vlekkeloos verliep. In no-time hadden we een hypotheek!
27-3-2019 door Rosanne:
De adviseur is deskundig en het contact verloopt soepel. Wanneer er wijzigingen waren kreeg ik altijd netjes een update. Mede dankzij zijn advies heb ik nu mijn droomwoning kunnen kopen.
21-3-2019 door Dominique:
Goede uitleg en hulp voor ons als starters op woningmarkt. Alle stappen die doorlopen moesten worden zijn ons uitlegd, waardoor ook begrip dat sommige processen langer duurde. Hierdoor hebben wij de samenwerking als erg prettig ervaren. Wij zouden de adviseur dan ook zeker in de toekomst weer benaderen en aanraden bij familie en vrienden.
3-3-2019 door VN:
Uitstekend advies gehad over het te kiezen hypotheek product, de snelle, soepele aanvraag en acceptatie van onze hypotheekaanvraag. Ik ben net langer dan 1 jaar freelancer dus voor ons was het spannend, maar dat is het vanwege het fijne proces nooit geworden.
Bekijk meer...