Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 148 beoordelingen.

3-7-2020 door MG:
Professioneel, meedenkend, betrokken, flexibel en een grote bereidheid om het juiste resultaat te bereiken. Hele fijne samenwerking gehad!
23-6-2020 door lvdham:
Het was voor ons spannend of wij als beginnende ondernemers een hypotheek konden krijgen, echter met de adequate begeleiding en de inhoudelijke dossierkennis bleek dit geen probleem. Naast dat Geurt een ontzettend goede inhoudelijke kennis heeft, is Geurt ook een betrokken en warme man in de omgang. Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat en de begeleiding tijdens het proces!
18-6-2020 door SR:
Om meerdere redenen ben ik zeer tevreden over de dienstverlening. Transparant, deskundig, punctueel, goed product, goede voorwaarden en persoonlijk contact en begrip. Een hypotheek aangaan is een commitment die je niet vaak (doorgaans) maakt en via Dhr. van Kooten weet ik zeker dat ik de juiste beslissingen heb gemaakt.
14-6-2020 door BvW:
Geurt heeft een goede analyse gemaakt van onze situatie en heeft direct zijn eerste bedenkingen uitgesproken. We hebben een duidelijke planning gemaakt wanneer wij onze gegevens toe zouden sturen en wanneer wij onze aanvraag compleet konden maken. Deze planning is ruimschoots behaald. Ook het advies voor de uiteindelijk hypotheekverstrekker was helder en goed begeleid. Al met al een fijne band opgebouwd ondanks de Corona beperkingen met hierin ook de deskundigheid die je nodig hebt bij het aankopen van je eerste woning.
26-5-2020 door Sandra:
We werden goed geadviseerd en de informatie was duidelijk. Wat we erg fijn vonden is dat het advies niet opgelegd werd, maar we met deze informatie een keuze konden maken die goed bij ons past.
11-5-2020 door SH:
Na een plezierig verlopen kennismakingsgesprek zijn wij voor de aankoop van een nieuw appartement op een efficiƫnte manier begeleid bij alle acties die nodig waren om tot een gewenste hypotheek te komen. Bij alle te nemen stappen kregen wij een helder overzicht van de financiƫle ruimte. Zonder deze vorm ven meedenken en adviezen hadden wij deze stappen niet kunnen of durven nemen.
Bekijk meer...