Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 96 beoordelingen.

16-1-2019 door Fam. Eijkelboom :
Echt een top adviseur. Zet alles op alles om het perfect en snel rond te krijgen. Werkt overzichtelijk en snel. Als hij het niet voor elkaar krijg lukt het niemand!!
4-1-2019 door Dennis:
De adviseur is een zeer deskundig adviseur. Hij combineert zijn deskundigheid met persoonlijke betrokkenheid, zorgvuldigheid en aandacht voor details. We zijn heel tevreden met zijn hypotheekadvies en het hele proces er om heen. De gesprekken met de adviseur zijn heel prettig verlopen. Hij is goed bereikbaar en reageert snel op vragen via mail en telefoon. Bij het tot stand komen van de hypotheekaanvraag heeft hij rekening gehouden met onze persoonlijke situatie en zo kwamen we tot een hypotheek die echt bij ons past en toekomstbestendig is.
28-12-2018 door Anoniem:
- Goed advies gekregen - We konden snel schakelen met elkaar - Alles telefonisch kunnen regelen na eerste kennismaking
28-11-2018 door TB:
De adviseur denkt met je mee, neemt de tijd om alles met je door te nemen en uit te leggen / toe te lichten.
24-9-2018 door Bart en Esther:
Wij hadden ons oog laten vallen op een tamelijk complex gebeuren. Door de adviseur zijn we uitstekend geholpen om alles gladjes te laten verlopen, zijn geduld, vakmanschap en doorzettings vermogen heeft ons geholpen ons droomhuisje te verwezenlijken. Top gedaan.
24-9-2018 door Den Hartog :
De adviseur luistert aandachtig naar je persoonlijke wensen en speelt daarop in. Daarbij geeft hij ook een duidelijk realistisch beeld van de mogelijkheden en onderbouwd dit goed. Wij vinden hem een aanrader!
Bekijk meer...