Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 331 reviews.

Donny | Hypotheek
11-09-2023  
4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren 4 sterren
Erg goed geholpen en ondanks wat tegenslagen toch de hypotheek rond gekregen.
Stacy & Nick | Hypotheek
04-09-2023  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Bij het kopen van een huis komt veel kijken, vooral als het gaat om je eerste huis!

Op aanraden van mijn schoonouders zijn we bij Freek en Wendy terecht gekomen. In het begin voor advies en uiteindelijk na genoeg te hebben gespaard echt om concrete stappen te zetten tot het aankopen van een wo...
M. Billar | Hypotheek
Info De reviewgever heeft aangegeven dat verduurzaming is besproken door de medewerker van het advieskantoor.
11-08-2023  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Vakkundig en meedenkend voor een goed advies en naar de mogelijkheden bij mijn eigen bank of eventueel een andere geldverstrekker indien dat beter of gunstiger zou zijn.
Toby | Hypotheek
02-08-2023  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Zeer effici├źnt, vriendelijk en snel. Goed in uitleg en flexibel. Veel ervaring
JvL | Hypotheek
31-07-2023  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Al enige tijd hadden wij de wens om een nieuwe woning te kopen. We hebben eerst een adviesgesprek gehad zodat we onze mogelijkheden wisten. Toen we een nieuwe woning gevonden hadden zijn we opnieuw in gesprek gegaan.
Wij zijn erg goed geholpen en Schulz FD heeft ons goed geïnformeerd en door de...
D | Hypotheek
Info De reviewgever heeft aangegeven dat verduurzaming is besproken door de medewerker van het advieskantoor.
07-07-2023  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Goed bereikbaar en duidelijke communicatie. Ze maken het je makkelijk
iris | Hypotheek
28-06-2023  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Heel vriendelijk en reageren heel snel en duidelijk als je vragen hebt
anoniem | Hypotheek
Info De reviewgever heeft aangegeven dat verduurzaming is besproken door de medewerker van het advieskantoor.
21-06-2023  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
super behulpzaam goede uitleg snelle reactie fijn personeel
Pascale | Hypotheek
Info De reviewgever heeft aangegeven dat verduurzaming is besproken door de medewerker van het advieskantoor.
14-04-2023  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Ik ben naar tevredenheid geadviseerd. En ook de afwikkeling van wijziging van de hypotheek is goed verlopen. Er wordt goed gelet op de voortgang door de medewerkers van Schulz. Ook wordt er zeer snel gereageerd bij vragen.
Meyer | Hypotheek
Info De reviewgever heeft aangegeven dat verduurzaming is besproken door de medewerker van het advieskantoor.
12-03-2023  
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
Tevreden over uitleg, meedenken en advies. Goed de mogelijkheden en impact besproken.
Bekijk meer...