Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 31 beoordelingen.

12-7-2017 door Cligge:
De adviseur luisterde goed naar wensen en vragen, speelde daar goed op in, maar schroomde ook niet om zijn eigen mening te geven. Uiteindelijk werden keuzes voor bepaalde beslissingen en producten uiteraard wel bij ons gelaten. Als hij iets niets (zeker) wist gaf hij dat ook eerlijk aan, maar zocht het vervolgens wel direct uit en informeerde ons snel.
13-6-2017 door Ron en Marielle:
Top Advies, snel en duidelijk
9-6-2017 door Anoniem:
Omdat mijn vriendin en ik uit elkaar gingen en we wilden ons toenmalig huis verkopen en twee nieuwe woningen kopen. Daar wij geen kennis hebben van dat soort financiën, hebben we Robbertlotz financiële diensten gevraagd om ons te adviseren. En dat heeft Robbertlotz financiële diensten voor ons heel goed en snel uitgezocht. Ik merkte echt dat het voor mij een hele gerusteling was dat ik tijdens verhuizen en verbouwen niet aan de financieen hoefde te denken.
21-5-2017 door Eddi:
De adviseur combineert inhoudelijke kennis en een vooruitziende blik met het vermogen dit voor een leek begrijpelijk te maken.
17-5-2017 door Emiel van Zijl:
De adviseur is een rustige aardige man die goed luistert naar de wensen van mij. Weet bijna overal direct antwoord op en als ie iets niet direct weet zoekt ie het gelijk voor je uit.
4-10-2016 door Arno Cok:
Ondanks het moeizame traject waar de adviseur overigens niets aan kon doen, heeft hij er voor gezorgd dat alles perfect geregeld is en heeft hij alle zorg uit handen genomen. Dit is wat je verwacht van een adviseur!
25-9-2016 door Arwin:
De adviseur bijt zich volledig vast in het op de juiste manier afwikkelen van financiële zaken en laat niet los voordat alles 100% geregeld is. Daarnaast is het zeer prettig dat hij op eenvoudige en heldere wijze zaken kan toelichten en uitleggen. Een betrouwbare adviseur die ik van harte kan aanbevelen!
12-9-2016 door John:
Ik doe al jaren zaken met de adviseur De adviseur is erg deskundig, gedreven en punctueel. Aangezien ik zelf altijd een hoop uitzoek, heb ik vaak speciale vragen De adviseur is altijd in staat op korte termijn met een passend advies te komen.
12-9-2016 door René:
De adviseur is professioneel, snel, en alle zorgen worden uit handen genomen. Ik ben goed en uitgebreid geïnformeerd en geadviseerd. Erg prettige communicatie en contact!
11-9-2016 door Joyce:
De adviseur heeft actuele kennis van vele markten; diverse verzekeringsvormen, lijfrentes, beleggingen, fiscale aangelegenheden en hypotheken. Hij weet alle vragen duidelijk en in normale taal te beantwoorden en denkt mee over mogelijkheden die je als privé persoon hebt. Hij geeft advies, maar laat de uiteindelijke beslissing altijd over aan de klant. De adviseur is snel in het beantwoorden van vragen die je als klant hebt, ook op een later moment na een adviesgesprek.
Bekijk meer...