Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 45 beoordelingen.

3-3-2020 door Maarten:
Zeer integer en duidelijk in zijn advies. Luistert goed naar onze wensen en is geduldig in zijn benadering.
3-3-2020 door Lia Van Heerwaarden:
Heldere uitleg, goede tips, denkt mee, goed bereikbaar, reageert snel en geeft concreet advies. Precies wat we nodig hadden.
6-12-2019 door Vincent :
Robbert is deskundig, accuraat, doet wat hij zegt en betrouwbaar. Hij heeft het hypotheektraject uitstekend begeleid en afgerond.
5-12-2019 door Lise-Lotte:
Twee keer geholpen door Robbert, aangezien we in korte tijd 2x zijn verhuisd naar een nieuwe woonruimte. Beide keren uitstekend geholpen en alles tot in de puntjes verzorgd. Ook waren we erg te spreken over het feit dat Robbert altijd goed bereikbaar is, heel snel reageert en in actie komt en goed met je meedenkt. Onze wensen zijn altijd goed begrepen en werden meteen omgezet in actie. Heel fijn! Mochten we in de toekomst weer eens willen verhuizen dan komen we zeker bij Robbert terug.
20-9-2019 door Mirjam Breur:
Alles tot in de puntjes goed verzorgd. Alles wordt uitgezocht om een zo’n goed mogelijk passende hypotheek te krijgen. Ik kan niet anders zeggen als TOP adviseur!
20-9-2019 door Pascal van Harn:
We hebben al jaren onze financiƫle dingen bij Robbert lopen. Het contact is erg prettig en er wordt snel gehandeld. Hij is altijd bereikbaar en geeft snel antwoord.
15-9-2019 door Ron:
Prima service, flexibel en deskundig. Vragen worden snel beantwoord. Zeer tevreden !
13-9-2019 door Boudewijn Brand:
Netjes en goed. Snelle reactie op telefoon en mail Ook savonds en weekend super! Mvg Boudewijn Brand
13-9-2019 door Mirthe :
Robbert is een hele prettige man om mee samen te werken. Hij stond altijd klaar en reageerde zelfs in de avonden en weekenden, via de mail/app/telefoon. Hij is zeer betrokken en daad krachtig om het doel te bereiken!
28-5-2019 door Erwin:
De hypotheekadviseur kwam langs en in een persoonlijk gesprek heeft hij meerdere opties aangedragen en geadviseerd wat voor ons de beste optie was. Na de gesprekken heeft de adviseur ons goed op de hoogte gehouden en actief nog gekeken naar andere opties die misschien voordeliger waren. De verdere afhandeling liep zonder problemen. De adviseur was altijd bereikbaar en antwoordde snel op vragen. Hij gaf ons veel vertrouwen en heeft het helemaal waar gemaakt.
Bekijk meer...