Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 60 beoordelingen.

11-12-2018 door Marte:
Wij zijn bij de adviseur geweest in verband met het afsluiten van een hypotheek voor onze nieuwe woning. Hij gaf ons goed advies, rekening houdend met onze situatie en de afhandeling was vlot. De adviseur was goed bereikbaar voor vragen wanneer nodig.
20-11-2018 door Mike R.:
Als starter op de woningmarkt was ik op zoek naar een partij die mij de weg kon wijzen op hypotheekgebied. De vele positieve reviews over RDVA trokken mij over de streep om een oriënterend gesprek te voeren. Ik was positief verrast over de uitgebreide uitleg die ik kreeg en kon hierdoor weloverwogen keuzes maken in het kopen van mijn eerste appartement. De hypotheekadviseur denkt actief mee, geeft goed advies en geeft je de ruimte om eigen keuzes te maken op basis van je profiel. Als je tussen de huizenjacht door een korte vraag had dan was de telefonische bereikbaarheid meer dan uitstekend. Bij het afronden van de koop kon ik vrijwel direct nog terecht om het papierwerk op orde te maken, dit bespoedigde het volledige proces. Ik heb zorgeloos een verantwoorde hypotheek kunnen afsluiten. Concluderend ben ik dan ook meer dan tevreden en kan ik deze adviseur aan iedereen aanraden.
30-10-2018 door Niels:
Goed geholpen, duidelijk advies. goed bereikbaar en flexibel voor het maken van een afspraak
30-10-2018 door Pascal:
De adviseur is zeer deskundig en verstaat zijn vak. Door zijn gestructureerde en gedreven aanpak zorgt hij voor de best mogelijke inrichting van onze nieuwe hypotheek.
27-8-2018 door Cees:
Gesprekken waren professioneel en qua inhoud en verduidelijking prima. Ik heb geen aanvullingen op dit punt.
9-6-2018 door An:
Wij zijn bij RDVA geweest voor hypotheekadvies en afsluiten hypotheek. We kregen uitgebreide uitleg en de adviseur beantwoordde alle vragen concreet en met veel geduld, en nam daar de tijd voor. Hij denkt mee en lijkt wel altijd bereikbaar te zijn. Het adviesrapport was uitgebreid en overzichtelijk. Toen er vertraging ontstond bij het afsluiten van de hypotheek, is de adviseur er achteraan gaan mailen en bellen en heeft zich ingezet om de hypotheek toch zo snel mogelijk rond te krijgen. Wij zijn blij dat we voor RDVA gekozen hebben. Tip: als je, zoals wij, ruim op tijd naar een hypotheekadviseur gaat, geef dan wel goed aan, dat je dan al wilt weten op wat voor termijn je dingen moet aanvragen/regelen e.d. Wij kwamen er nu vrij laat achter, dat we beter al eerder, zodra we ons oude huis verkocht hadden, de afkoop van de spaarhypotheekverzekering hadden moeten regelen. Is goed gekomen, maar beter bijtijds regelen. Dit als tip. RDVA kunnen wij van harte aanbevelen!
Bekijk meer...