Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 65 beoordelingen.

14-3-2019 door R.P. ter Weijden:
Prettig, helder en pragmatisch advies. Transparante afhandeling bij oversluiten van onze hypotheek. Kortom alles dat je wenst bij een financieel adviseur.
11-3-2019 door JT:
In het verleden heeft de adviseur ons zeer goed geadviseerd bij de keuze van een hypotheek. Vanwege de veranderingen in de markt hebben wij daarom ook deze keer contact opgenomen met de adviseur. Met zijn goede contacten, kennis van de markt en producten hebben wij de juiste keuze kunnen maken. Wederom zijn wij zeer tevreden over de goede communicatie, de uitleg van de producten, het snelle handelen en de afwikkeling. Dank!
28-1-2019 door MD:
Zeer goede adviseur, die goed op de hoogte is van de hypotheek/ en belastingregels. Daarnaast zeer snel, binnen 5 werkdagen, was alles helemaal rond. Van eerste gesprek tot akkoord op de offerte. De adviseur luistert goed naar de wensen van de klant, vergelijkt de verschillende opties en geeft een deskundig advies af.
24-12-2018 door JDR:
We ondervonden tijdens de aavraag diverse problemen waardoor onze adviseur een aantal keren geconfronteerd werd met nieuwe uitgangspunten. Met veel begrip heeft de adviseur deze problemen in een prettige sfeer tot onze grote tevredenheid opgelost.
16-12-2018 door Daniël:
Gastvrij, flexibel en goede kennis van de huidige markt.
11-12-2018 door Marte:
Wij zijn bij de adviseur geweest in verband met het afsluiten van een hypotheek voor onze nieuwe woning. Hij gaf ons goed advies, rekening houdend met onze situatie en de afhandeling was vlot. De adviseur was goed bereikbaar voor vragen wanneer nodig.
Bekijk meer...