Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 62 beoordelingen.

24-12-2018 door JDR:
We ondervonden tijdens de aavraag diverse problemen waardoor onze adviseur een aantal keren geconfronteerd werd met nieuwe uitgangspunten. Met veel begrip heeft de adviseur deze problemen in een prettige sfeer tot onze grote tevredenheid opgelost.
16-12-2018 door Daniël:
Gastvrij, flexibel en goede kennis van de huidige markt.
11-12-2018 door Marte:
Wij zijn bij de adviseur geweest in verband met het afsluiten van een hypotheek voor onze nieuwe woning. Hij gaf ons goed advies, rekening houdend met onze situatie en de afhandeling was vlot. De adviseur was goed bereikbaar voor vragen wanneer nodig.
20-11-2018 door Mike R.:
Als starter op de woningmarkt was ik op zoek naar een partij die mij de weg kon wijzen op hypotheekgebied. De vele positieve reviews over RDVA trokken mij over de streep om een oriënterend gesprek te voeren. Ik was positief verrast over de uitgebreide uitleg die ik kreeg en kon hierdoor weloverwogen keuzes maken in het kopen van mijn eerste appartement. De hypotheekadviseur denkt actief mee, geeft goed advies en geeft je de ruimte om eigen keuzes te maken op basis van je profiel. Als je tussen de huizenjacht door een korte vraag had dan was de telefonische bereikbaarheid meer dan uitstekend. Bij het afronden van de koop kon ik vrijwel direct nog terecht om het papierwerk op orde te maken, dit bespoedigde het volledige proces. Ik heb zorgeloos een verantwoorde hypotheek kunnen afsluiten. Concluderend ben ik dan ook meer dan tevreden en kan ik deze adviseur aan iedereen aanraden.
30-10-2018 door Niels:
Goed geholpen, duidelijk advies. goed bereikbaar en flexibel voor het maken van een afspraak
30-10-2018 door Pascal:
De adviseur is zeer deskundig en verstaat zijn vak. Door zijn gestructureerde en gedreven aanpak zorgt hij voor de best mogelijke inrichting van onze nieuwe hypotheek.
Bekijk meer...