Advieskeuze.nl
Deze waardering is gebaseerd
op 143 beoordelingen.

21-2-2020 door Joop G.A. van Grieken:
Duidelijke gestructureerde, krachtdadige aanpak, . Prettig mens om mee samen te werken. Oplossing gericht. Snelle resultaten.
18-2-2020 door Monique :
David weet precies wat hij doet, werkt ook zeer snel en accuraat. Zijn betrouwbaarheid vind ik ook zeer prettig.
18-2-2020 door Monique :
Jacqueline is duidelijk, helder en eerlijk. Ze goed het beste voor de klant en niet voor het bedrijf.
13-2-2020 door Dennis:
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Altijd bereikbaar via email of telefonisch. Uitgebreid advies.
13-2-2020 door S de Graaf:
Wouter is een vriendelijke en gezellige vent. Daarnaast geeft hij in mijn ogen goed advies, denkt met je mee en ook vooruit. Alles word helder uitgelegd. Waar nodig wordt er goed geanticipeerd op veranderingen/uitdagingen. Naast het goede werk van Wouter een goede ondersteuning vanuit het kantoor, je wordt vriendelijk te woord gestaan, afspraken worden nagekomen en je wordt overal netjes van op de hoogte gehouden. Ik ben zeer tevreden en zou hem iedereen aanbevelen!
5-1-2020 door Her:
Er is sprake van een reeksxgesprekken . Die zijn naar wens verlopen
2-1-2020 door Bas:
Ik vond de gesprekken en het contact met Femke heel prettig. Ze is duidelijk en denkt met je mee, in jouw belang. Ze weet lastige zaken eenvoudig uit te leggen en heeft mij daarmee geholpen om de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast werden al mijn vragen zeer snel beantwoord over de mail, whatsapp of telefoon. Ik ben erg tevreden met het hele proces en alle hulp die ik heb gehad!
10-12-2019 door Charles :
Wij zijn tevreden met de hypotheek en minder enthousiast over de beoordeling van de ORV en ons pensioen. Als we kijken naar de beperkte uren is de vergoeding aan u (veel te) ruim betaald. De ORV hebben we zelf geregeld en dat heeft ons ook nog 280 euro gekocht. Nogmaals de hypotheek top, alles verder hebben we zelf moeten regelen met alle kosten die erbij kwamen.
10-10-2019 door Korosh:
Femke vertelt in een simpel manier welke iedereen het met verschillende niveaus kan begrijpen. Femke is zeer sociaal, denkt mee, zoekt alternatieven en heeft altijd nog een optie !
20-9-2019 door rp:
Wouter heeft goede kennis van zaken en is zeer behulpzaam.
Bekijk meer...