ABN AMRO Bank

Het zijn onzekere tijden voor veel mensen. Wat blijft er over van uw pensioen? Heeft u straks een restschuld voor uw woning? Hoeveel gaat de kinderopvang u per maand meer kosten? Deze en andere vragen houden ons allemaal bezig. Want we willen ook nog geld overhouden voor leuke dingen. Daarom is het goed om advies in te winnen.

Adviseurs van ABN AMRO gaan samen met u op zoek naar de oplossing die het best bij u past. Ze kijken bij advies over bijvoorbeeld eerder stoppen met werken niet alleen naar uw pensioen, maar ook naar uw situatie bij arbeidsongeschiktheid of overlijden. Maar natuurlijk kijken ze ook naar andere wensen die u heeft als u met pensioen gaat. Zoals misschien een tweede huis of voldoende geld om vaker met vakantie te gaan. Kortom, ABN AMRO geeft een totaaladvies. U betaalt voor advies, maar advies is ook veel waard. Een goed advies geeft rust.


Foto van ABN AMRO Bank

Laatste beoordeling

ABN AMRO Bank heeft nog geen beoordelingen.

Geef een beoordeling
Stationsweg 1
3233CR Oostvoorne
0181654558

http://www.abnamro.nl


Openingstijden

Dinsdag09:00 tot 13:00's Avonds op afspraak
Woensdag09:00 tot 13:00's Avonds op afspraak
Donderdag09:00 tot 13:00's Avonds op afspraak
Vrijdag09:00 tot 13:00's Avonds op afspraak

Locatie van ABN AMRO Bank

ABN AMRO Bank heeft nog geen beoordelingen.

Geef een beoordeling

Hypotheek

 
De totaalprijs voor hypotheekadvies inclusief bemiddeling is gebaseerd op een nieuwe hypotheek van € 250.000 inclusief aflossing en overlijdensrisicoverzekering (indien die nodig of gewenst is). Eventuele kortingen zijn hierbij buiten beschouwing gelaten. Heb je alleen advies gehad en wordt er afgerekend op basis van gewerkte uren dan betaal je ook BTW.
ABN AMRO Bank biedt hypotheekadvies inclusief bemiddeling aan voor een totaalprijs van € 2.100.

Toelichting door ABN AMRO Bank

Voor een hypotheekadvies betaalt u bij ABN AMRO een vast bedrag voor de advieskosten en een vast bedrag voor de afhandelingskosten. Het eerste oriëntatiegesprek is kosteloos.

ADVIESKOSTEN
Samen met u brengt de adviseur van ABN AMRO uw financiële situatie in kaart. Dan zoekt hij de best passende hypotheek voor uw situatie en uw wensen. Daarna stelt hij een helder en duidelijk adviesrapport voor u op. Voor dit advies betaalt u EUR 1.250,-.

Koopt u voor het eerst een huis? Dan krijgt u bij ABN AMRO korting op de advieskosten. U betaalt in dat geval EUR 900,- in plaats van EUR 1.250,- voor het advies.

AFHANDELINGSKOSTEN
Wilt u na het advies uw hypotheek bij ABN AMRO afsluiten? Dan maakt ABN AMRO de hypotheek administratief in orde. Hiervoor betaalt u EUR 850,- afhandelingskosten.

Dienstverleningsdocument

Een dienstverleningsdocument informeert over de werkzaamheden die een advieskantoor voor jou kan doen en wat je moet betalen voor het advies.

Lees het dienstverleningsdocument

Lees de algemene dienstenwijzer
Logo van ABN AMRO Bank